topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Zsuliett Blikk

 Durva dologról vallott Fásy Zsüliett: mindössze tízéves volt, amikor szembe kellett néznie egy betörővel az otthonukban.


Fásy Zsüliett volt a Szerencsekerék legutóbbi adásának sztárvendége, a műsorban pedig felidézett egy igencsak rémisztő emléket. Kiderült ugyanis, hogy tízéves korában farkasszemet nézett egy betörővel az otthonukban.

Zsüliett elmondása szerint mindez egy kora reggelen történt. Az édesanyja a kertben dolgozott, az édesapja pedig az emeleten pihent, amikor hallotta, hogy csöngetnek, ám nem nyitotta ki a kaput, mivel nem ismerte az ott álló embereket. Ezután arra lett figyelmes, hogy a két férfi leskelődött, így felébresztette az édesapját.
„Szegény fölriadt, futott le. Ment ki az udvarra, hogy megnézze, mi a helyzet, én pedig mentem be a konyhába. Már akkor bent volt a besurranó tolvaj. (…) Megláttam az ajtórésnél, hogy ott térdel a széken az emberke, pakolja a cuccokat, és akkor ugye, nem tudtam, hogy mit csináljak. Csak álltam és néztem, ő pedig valószínűleg megérezte, mert felnézett, bele a szemembe. Akkor nagyon megijedtem, mivel elkezdett felém jönni nagy léptekkel” – mesélte a lány, hozzátéve: a tolvaj próbálta csitítgatni, ám ő kirohant az apjához, és amikor a bűnöző meglátta, hogy többen is otthon vannak, elmenekült.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva