topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Zsuliett szerencsekerek

 Elképesztő átalakuláson ment át Fásy Ádám lánya. Fásy Zsüliett 50 kilót fogyott, elképesztő formában mutatkozik be a Szerencsekerék című műsorban.


Fásy Zsüliett próbál szerencsét kedden este a TV2 Szerencsekerék című műsorában. A 26 éves lány a Ripost-nak mesélt a műsorról, arról, hogy mennyire szerencsés az életben, s persze lenyűgöző átalakulásáról is.

Zsuliett Foto Markovics GaborFásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment át, a TV2 műsorában ezt és rejtvényfejtő-készségét is megmutatta (Fotó: Markovics Gábor)

Fásy Zsüliett: „A kanapén ülve könnyűnek tűnt"

Zsüliett ritkán vállal tévéműsorban való szereplést, de a Szerencsekerék olyan formátum, amit régóta ki szeretett volna próbálni. „Otthon a kanapén ülve könnyűnek tűnt a játék, de be kell vallanom, a stúdióban már nem így éreztem!” – ismerte el derűsen Fásy Ádám lánya.

„Figyeltem Tibi poénjaira, arra, hogy a többiek mit pörgettek, és hirtelen zavarba is jöttem, amikor nekem kellett betűt mondanom!” – tette hozzá nevetve. „Jó érzés volt, hogy Tibi ott volt támaszként: gyerekkorom óta ismerem őt, még a Crytsal-os időszakából, többször fellépett a szüleim műsorában is! Kiderült, hogy nemcsak a szókitalálás nehezebb élesben, hanem a kereket sem olyan könnyű megpörgetni, mint ahogy az a tévén keresztül látszik. Tibi mutatta meg a trükkjét!” – tette hozzá Zsüliett, aki lapunknak elárulta:

Alapvetően nem vagyok egy nagy rejtvényfejtő, nem úgy mint apukám! Neki a legtöbbször úgy indul a nap, hogy leül és megfejt egy keresztrejtvényt. Kisebb koromban néha csatlakoztam hozzá

– mondta Zsüliett. A műsorban a szókitalálás mellett fontos szerepet kap a szerencse is: Zsüliett elárulta, mennyire tartja magát szerencsésnek az életben.

„Alapvetően szerencsésnek tartom magam, abban biztosan, hogy úgy alakul az életem, ahogy terveztem: haladok szépen lépésről lépésre. Ez persze nemcsak a szerencsén múlik, hanem a befektetett munkán is” – tette hozzá Zsüliett, aki látványos átalakuláson ment át az elmúlt években.

Fásy Zsüliett elárulta, édesapja, Fásy Ádám nagy rejtvényfejtő (Fotó: Markovics Gábor)

Fásy Zsüliett elárulta, édesapja, Fásy Ádám nagy rejtvényfejtő (Fotó: Markovics Gábor)

50 kilót fogyott Zsüliett

Szépen pipálom ki a céljaimat az életemben, például sikerült jelentősen lefogynom. 50 kilót adtam le

– fedte fel a csinos lány, aki az nem árulta el, hány kilóról is indult pontosan:

„Ezt nem mondom el senkinek, még családon belül is titok!” – sejtelmeskedett, majd hozzátette:

„Elértem a kívánt célt, többet nem szeretnék fogyni. Edzéssel még szeretnék formásodni, de alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel!”

Forrás: Ripost

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva