topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A Zeneexpressz a leghosszabb múltra visszatekintő zenei showműsor, amely közel 25 éve Fásy Mulató néven indult a hegyeshalmi Paprika Csárdából egy szilveszteri műsorral.

Fásy Ádám Nótár Mary2Fásy Ádám és Nótár Mary a színpadon


A képernyőről kilépve 2001-ben indult országjáró útjára a produkció, amikor is 30 ezer néző volt jelen Tiszaújvárosban. Azóta szinte az ország minden szegletét bejárta a csapat a házigazda, Fásy Ádám vezetésével. Mondhatnánk azt is, hogy a fesztiválok, városnapok elmaradhatatlan részét képezi. Az idei turné első állomása február 10-én a Pest vármegyei Kakucson lesz, ahol XII. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Hagyományőrző Böllérfesztivál.

A magyar gasztronómia egyik szép hagyománya téli időszakban, a konyhák és a kamrák megtöltése érdekében a disznóvágás. E hagyomány ápolása érdekében rendezik a fesztivált. A reggel 8 órakor kezdődő versenyre érkeznek felvidéki és délvidéki csapatok egyaránt. A bírálók a kolbász, a hurka, valamint a toros tál ízesítése mellett pontozzák a tálalást illetve kiemelt szempontként kezelik a népi hagyományok őrzését is. Az esemény fővédnöke Dr. Nobilis Márton élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár.

Fásy Ádám Peter Srámek2Fásy Ádám, Peter Srámek és a tomboló nézők


Az ingyenes rendezvényen a szervezők a finom falatok mellett, termelői és kirakodó vásárral, vidámparkkal és zenei programokkal várják a látogatókat.

A Zeneexpressz csapata 13 órától szórakoztatja az egybegyűlteket, mikrofont ragad: Nótár Mary, Peter Srámek és nem utolsó sorban a showman, Fásy Ádám is, aki a Walk-Men zenekar feat. Edgar kíséretében áll színpadra. A műsort Mary és Ádám egy közkedvelt slágerekből álló, ízig-vérig bulizós dallal zárja.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva