topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A fiatal énekes hozzászokott már, hogy a komment szekcióban leszedik róla a keresztvizet. Most visszaadott kicsit a „jókívánságokból”.

Varga Viktor kedden ünnepelte 36. születésnapját és ahogyan az egy rendes, követőivel törődő hírességhez illik, úgy döntött, hogy ő ajándékozza meg követőit a jeles napon. Viktor különös figyelmet szentelt azoknak a fotelhuszároknak, akik többnyire obszcén, helyesírási és stilisztikai hibáktól hemzsegő szidalmakat szórtak rá az utóbbi napokban, írta meg a Ripost.

Tényleg elhiszik, hogy számít a szavuk?  Az énekes amolyan szégyenfalat hozott létre, melyen nem csak a legrosszabb hozzászólásokat, de az azokra adott frappáns, helyenként humoros válaszait is megmutatta. Bizonyára Varga Viktor szerint is érdemes megfigyelni, amint a „Homo sapiens fotelhuszarikusz” természetes közegében, azaz a komment szekcióban ténykedik. Vadászterülete a hírességek közösségi felületeire korlátozódik és látszólag valóban elhiszi, hogy sajátos nyelvezetével és gondolatvilágával képes megbántani, megsérteni a kéretlen sorok címzettjét. 

Egyikük úgy érzete, feltétlen jeleznie kell, hogy soknak érzi Viktort még úgy is, hogy csak egyetlen egy van belőle...

A hozzászólásokat a Ripost.hu oldalon olvashatják

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva