topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Budapest - Nehezen szokik vissza a régi kerékvágásba Kökény Attila. A zenész egy év kihagyás után ismét koncertezik, s bár nagyon élvezi a visszatérést, idő kell, mire felveszi a korábbi ritmust.

- Óriási megnyugvás, hogy újra vannak fellépések. Egyrészt anyagi értelemben is, hiszen hiányzott az a pénz, ami kiesett, másrészt pedig számomra a zene egy életforma, amit harminc éve csinálok - kezdte a Blikknek a zenész.

- Azzal nem volt gond, hogy a színpadon önmagam legyek, egy perc alatt belerázódtam, ez olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Ami viszont nehéz, az az éjszakázás. Teljesen hozzászoktam, hogy kilenc óra körül már ágyban vagyok és alszom, most viszont hajnal három körül esek haza. A fiam vezette az autót, amivel mentünk le, visszafelé meg már tátott szájjal aludtam a kocsiban, annyira kifáradtam - mesélte nevetve.

Attila eddig kisebbe bulikon énekelt, születésnapokon, esküvőkön, ám hétvégén már nagy színpadon lépett fel.

 

 

- Nagyon jó volt találkozni a közönséggel. Fotózkodtunk, autogramot adtam, és láttam az embereken, hogy mennyire élvezik a bulit. Talán szépen lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, és szerintem egy hét múlva már nekem sem okoz gondot az éjszakai műszak.

Attila a Zeneexpressz orosházi színpadán

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva