topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fotó: Tóth Andi Instagram

Hat évvel ezelőtt egy halk szavú, félénk kislányt engedett fel a nagyvárosba Tóth Andi édesanyja, ám azóta nagyot fordult vele a világ.

Tóth Andival hatalmasat fordult a világ, amikor a Erdélyből Budapestre költözött, majd elkezdett karrierjére fókuszálni. Édesanyja azonban félti őt, a legszívesebben hazavinné a kislányát.

Az énekesnő nemrég a Story Magazinban beszélt a szüleivel való kapcsolatáról. Emondta, hogy az édesanyját inkább megkíméli a stressztől és aggódástól. Sokáig ugyanis mindent elmondott neki, ám már nem akar neki fájdalmat okozni, ezért inkább mindent bagatellizál.

Ő egyszerű, nyugodt életet él Erdélyben, és annak örülne, ha én is hazamennék, és együtt sütnénk palacsintát. De mit kezdjek ott magammal? Ő is tudja, hogy nem menne - fogalmazott az énekesnő.

Andi azt is bevallotta, hogy ha hazamegy, nem tud igazán beszélgetni a családjával, mivel teljesen más életet élnek, így nem értik meg, a szakmáját pedig nem ismerik. Egyfajta feketebáránynak érzi magát, de imádja hallgatni az otthoniakat. Az édesapjával azonban nem tartja a kapcsolatot.

Forrás: Blikk

Fotó: Tóth Andi Instagram

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva