topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Olh gerg

 Oláh Gergő többször beszélt már arról, hogy mélyszegénységben élt a családjával, ám most a feleségével közös estjükön azt is elárulta, mire költötte az első millióját.


A házasságról és a boldogság megtartásáról szóló előadásával járja az országot Oláh Gergő, aki most egy videóban betekintést engedett az egyik előadásukba. A videóban az énekes nevetve idézi fel, milyen érzés volt számára, amikor az első millióját megkapta az X-Faktorban aratott győzelme után, s hogy mindez miként érintette a családját.
– A nyeremény havi egymillió volt, egy autó és egy álomutazás. Elmesélem az első millióm történetét... Megérkezett az első összeg, csippant a telefon, én pedig annyi pénzt még nem láttam egyben – mesélte nevetve az énekes, aki azt is elárulta, hogy azonnal egy bevásárlóközpontba vitte a családját.


– Fogtuk a gyerekeket, elindultunk, majd nem egy bevásárlókocsival mentünk, hanem kettővel. Mondtam a gyerekeknek, hogy azt választotok, amit akartok. Hatalmas dobozokkal és játékokkal jöttünk ki – tette hozzá Gergő, aki azt is elmondta, hogy egészen addig gyakorlatilag nem volt saját tulajdonuk. – Egy kanalunk sem volt. Anyutól és az anyósomtól kaptunk kanalakat és tányérokat. Egy saját bútordarabunk sem volt – mesélte a színpadon.
Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva