topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Vincze Lilla foto youtube

 Vincze Lilla még gyerek volt, amikor az édesanyját és az édesapját is elvesztette. Az énekesnő élete legnagyobb drámájáról a Kiskegyed stúdiójában beszélt.

Mind mondja, az egész nagyon váratlanul történt: az előző este még a csillagokat nézte az apukájával, másnap pedig érkezett a letaglózó hír, miszerint a családfő egy autóbalesetben az életét vesztette. Ám a tragédiák sora ezzel még nem ért véget, ugyanis Lilla anyukája nem tudta feldolgozni a szörnyűséget, a szíve feladta a harcot, és rövidesen a férje után ment.
Az énekesnőt és három évvel idősebb bátyját ezután a nagymama nevelte, de – sajnos – ő sem tudta elviselni a gyermeke elvesztése miatt érzett fájdalmat és az unokái felnevelésével járó hatalmas felelősséget. Az akkor 16 éves Lilla és a bátyja végül egyedül maradtak, és egymásba kapaszkodva tették meg azt a nagyon nehéz utat, ami a felnőtté váláshoz vezetett.

Szerencséjükre a tanáraik, az iskolatársaik, a barátaik segítőkezet nyújtottak nekik, és így történt, hogy mind Lillából, mind a bátyjából elismert ember lett. (A bátyja Ybl-díjas építész.) Az énekesnő ezúttal a Kiskegyed stúdiójában beszélt arról, hogy a tragédiáknak mekkora szerepük lehetett az ő és a bátyja személyiségének alakulásában.

A videó megtekinthető itt

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva