topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Négy és fél év, 45 kiló mínusz. Ezt a komoly eredményt érte el Fásy Zsüliett életmódváltásának köszönhetően.

Súlyvesztésével párhuzamosan önbizalma lassacskán tér vissza. Már látja az út végét, így nemrég már bikiniben is büszkén mutatta meg látványos fogyását.

Zsüliett sokáig küzdött a fölös kilóival. Négy és fél évvel ezelőtt életmódváltásba kezdett, ma már negyvenöt kilóval mutat kevesebbet alatta a mérleg. Ahogy karcsúsodott, az önbizalma is egyre inkább visszatért, így idővel már a merészebb, szűkebb ruhadarabokat is büszkén viselte. Mint mondja, még mindig nem teljesen azt látja a tükörben, amit szeretne, ezért kilenc hónapja komolyan sportol, rendszeresen jár edzőterembe. Sok év után jutott el odáig, hogy bikiniben is szívesen mutatja meg átalakulását.

 

 

Nekem is egy hosszú folyamat volt, sokáig még kövérnek láttam magam. Ahogy a kilók fogynak, hajlamosak vagyunk egyre kritikusabbak lenni önmagunkkal. Elindultam egy úton, nagyon jól haladok, de nem értem a végére. Még mindig látom a „hibákat” és tovább szeretnék fejlődni – kezdte lapunknak.

Zsüliett nem görcsöl a további súlyvesztésen, ma már főleg a formálódás az elsődleges célja. Nemrég tért haza külföldről, ahol megtört a jég, és közösségi oldalán néhány bikinis fotót is megosztott a nyaralásról. Követőitől rengeteg bókot söpört be, ami tovább motiválja átalakulásában.

Kitartással, akarattal mindenki meg tudja csinálni. És ezt már magammal viszem az életben. Lehet, hogy sosem leszek tökéletes, de kezdek büszke lenni magamra. Az utóbbi hónapokban az edzés is sokat formált rajtam, és az önbizalmamat is növelte. Teszek magamért, és ettől már alapvetően jobban érzem magam – mesélte érdeklődésünkre.

 

 

forrás: borsonline.hu

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva