topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Egy évvel imádott felesége halála után újra párra talált Márió, a harmonikás. A zenész egy régi családi kapcsolatnak köszönhetően ismerte meg új kedvesét, aki nem csak a férfit, de a kislányát is segíti abban, hogy továbbléphessenek.

Hiszen bármekkora is volt az egy évvel ezelőtti fájdalom, talán éppen ez a tragédia tanította meg őket arra, hogy az életet a lehető legteljesebben kell élni, és ehhez bizony nem csak a színpadi sikerek, de a magánéleti boldogság is hozzátartozik.

– Van már egy kapcsolatom, próbálunk összekovácsolódni, úgyhogy megyünk tovább – mondta Márió a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában, ahol azt is elárulta, hogy a kislánya is elfogadta az új párját.

A Blikk megkeresésére a mulatós zenész megerősítette a boldogságát, amelyet afféle isteni ajándékként él meg. 

– Átsegít ezen a nehéz időszakon, és azt gondolom, a Jóisten akarta azt, hogy ez így legyen – érzékenyült el Márió hangja, majd azt is elárulta, hogy új kedvese nem csak szerelmet hozott neki, de egy új taggal is bővült a család.  –Neki is van egy kislánya, aki egy évvel idősebb az én lányomnál, így most már négyen vagyunk – tette hozzá a zenész, aki arról nem szeretett volna beszélni, mióta tart az új kapcsolata, de annyit elárult, nem újkeletű az ismeretségük.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva