topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Várunk Benneteket hétköznap esténként 20 órától a Zenebutikon, idézzük fel együtt műsoraink legszebb pillanatait!

 

 

Egészen 2008-ig repülünk vissza archív felvételeink segítségével, amikor is fergeteges bulit csapott a Fásy Mulató csapata a Vajdahunyad várában. Az E-Kampani, valamint az Ösztön együttes dalaival kezdjük a műsort, őket Milán követi a népszerű El mariachi című betétdallal! A latinos vonalon haladunk tovább, érkezik Sergio Santos, és az Olé! L.L. Junior már akkor is rendkívül népszerű volt, azon a bizonyos fellépésen Nótár Maryvel és Stefanoval is színpadra lépett. A mindmáig energikus Aradszky Lászlóról készült archív videónkat is megtekinthetitek.

 

Komonyi Zsuzsa


Komonyi Zsuzsa a szombat estéről dalolt, de a debreceni Desperado is pódiumra lépett, nem kis sikert aratva. Fásy Ádám előadásában egyik kedvenc szerzeményét, a Pici szívemet hallhatta a budapesti közönség. Kedd este is nosztalgiázni invitálunk mindenkit, válogatott felvételekkel gondoskodunk a felhőtlen kikapcsolódásról. Megtekinthetitek a Grácia formációról készült felvételünket, majd Maros Gábor dalol egy fehér orgonavirágról.

 

Liszter Sándor és a Vadrózsák


A csodálatos hangú Kratelli Josephine-t is láthatjátok és hallhatjátok, de a mulatós hercegnő is színre lép. A tehetségkutatóban ismertté vált Torres Dani is a Fásy Mulató vendége volt 2008-ban, ezt idézzük fel, majd a popdíva, Zoltán Erika adja elő egyik mixét. Fásy Zsüliett előadásában egy 2012-ben rögzített megamix csendül fel, a sort pedig Zámbó Krisztián zárja a népszerű „Napfény íze” című számmal.


Nosztalgiázzatok velünk hétköznap esténként, kapcsoljatok a Zenebutikra!
 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva