topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
v viktor megje01

 December 16-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Benkő Dániel, aki korábban közös dalon dolgozott Varga Viktorral, ám a lantművész halála miatt nem sikerült befejezni a szerzeményt.

Viktor végül úgy döntött, tovább folytatja az elkezdett munkát, amelyhez ráadásul egy nem mindennapi klipet is forgatott.

„Amit évekkel ezelőtt közösen elkezdtünk, én most befejeztem. A dallamot Dániel gitározta fel, én pedig gépzenei körítést alkottam hozzá. Ezzel a zenével és a videoklippel szeretnék megemlékezni róla, mely a Requiem címet kapta” – nyilatkozta Varga Viktor a Ripost-nak. A énekes valóban egyedi alkotást hozott létre: a dalhoz készült klipben meztelen lányok szerepelnek, köztudott ugyanis, hogy Benkő Dániel gyengéi a gyönyörű nők voltak.

Viktor a Zeneexpressz színpadán.

A művészek nem csak zenészkollégák voltak, hanem nagyon jó és szoros barátságot ápoltak egymással. Varga Viktor szerint manapság sokan megfeledkeznek arról, hogy Benkő Dániel egy világhírű lantművész volt, ráadásul rengeteg tisztelni való van munkásságában. Viktor tudja, hogy merészre sikerült az új alkotása, de pont emiatt gondolja őszintének és különlegesnek.

"A klip az én búcsúm Dánieltől. Meztelen lányok szerepelnek benne. Ahogy Dániel mondta mindig, csak a derű fontos az életben. De komolyan, mi a legfontosabb egy férfi számára? Az érzések és a nők"

– tette hozzá az énekes, aki szerint Benkő Dániel egy olyan hasonló helyre került, mint az a barokk kastély, ahol a videóklipet felvették. Úgy gondolja, pont olyan gyönyörű lányok veszik körül a néhai lantművészt, mint akiket a hamarosan megjelenő videóban láthatunk majd. Viktor szeretné, ha a közönség észrevenné a videó mögött meghúzódó művészettörténeti szálakat, nem pedig csak a meztelenséget látná meg benne.

 

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva