topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
kordabalazs megje02

Budapest — Jövőre visszavesz a tempóból Korda György (80) és Balázs Klári!

A legendás előadóművész házaspár túlhajtotta magát idén, alaposan megünnepelték Korda nyolcvanadik születésnapját és a színpadi jubileumukat, egymást érték a telt házas koncertjeik. Azonban most úgy döntöttek, eljött a változás ideje. Az ország Gyuri bácsija és Klárika januárban egy hónapra elutazik pihenni és töltődni, sőt elhatározták, egészségük érdekében jövőre a koncertprogramot is megritkítják, nincs több délutáni koncert a nyári rekkenő hőségben.

– Ha az orvosom tudta volna, hogy volt olyan nap, amikor délután kettőkor, ötkor és este hétkor is színpadra léptünk a 40 Celsius-fokban, biztos kiakad rám. De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen, mostantól nyáron csak este hét után lépünk színpadra – jelentette ki határozottan Korda György, akinek felesége is azonnal igazat adott.

– Szinte csavarni lehetett a vizet a ruhánkból, ez senkinek nem tesz jót! Az a hőség kivégzett minket – sóhajtott Klárika, aki persze imádja a közönségét, de örül annak, hogy januárban megléphetnek pihenni. – Spanyolországba utazunk, Valencia környékére egy hónapra, hogy kipihenjük ezt az évet és feltöltődjünk, mert csak így lehet bírni ezt a tempót. Sajnos a tengerben nem lehet majd fürdeni, de szerencsére a környéken van két gyönyörű kaszinó, ahol hódolhatunk majd a másik nagy szenvedélyünknek, a pókernek is.

korda balazs fb2

Korda György és Balázs Klári sorozatban adták a telt házas koncerteket, de eldöntötték, a pihenésre is szükségük van

Klárikát a férje fertőzte meg a kártyajáték szeretetével, de spanyolországi tartózkodásuk alatt nemcsak ez, hanem a nagy alvások és a helyi finomságok is terítéken lesznek.

– Persze azért a hazai csülökpörkölt hiányozni fog – nevetett Korda György, aki elárulta, sokat szeretne olvasni és zenét hallgatni az egy hónapos pihenés alatt. – Kell az energia, mert még komoly terveim vannak. Nemrég mesélte egy barátom, hogy a közel 94 éves Tonny Bennettnek saját show-ja van Las Vegasban, szóval ott a jó példa előttem: hiába vagyok már lassan 81 éves vén bútordarab, van még jövőm ebben a szakmában!

Szimfonikus koncertek

Új műsorral készül a 2020-as évre Balázs Klári és Korda György. A sztárházaspár egy harminc állomásos szimfonikus turnét tervez, amely miatt több, régen nem énekelt klasszikus dalt is elő szeretnének venni.

Forrás:Blikk

Fotó: Facebook

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva