topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
pt jen megje01

Budapest — Első közös karácsonyára készül Pintér Tibor (45) és kedvese, Ilyés Jennifer (24), ám hiába tartják ezt a legszentebb ünnepnek, a családjukkal mindketten külön ünnepelnek

– Jeni ott lesz velem szenteste a fa mellett, de a családunkkal is összejövünk. Mármint Jeni a sajátjával és én is az enyémmel – árulta el Pintér Tibor, aki alig várja, hogy az elmúlt hetek nagy hajtása után egy csendes karácsonyestén közösen ünnepeljen szerelmével.

Persze adódik a kérdés, legalább Tenya családtagjaival, akikkel köztudottan jó kapcsolatot ápol, összejönnek-e nagy közös ünneplésre. Ám amikor arról faggattuk a szerelmeseket, lesz-e nagy közös összejövetel, amelyen Tenya otthonában közülük mindenkit vendégül látnak, tömör választ kaptunk.

Pintér Tibor nagyon boldog, hogy rátalált a szerelem, és egy párt alkotnak Ilyés Jenniferrel

– Reméljük, hogy nem, mert mindketten nagyon fáradtak vagyunk év végén! – vágta rá Jennifer azonnal, majd Pintér Tibor gyorsan átvette a szót.

– Anyukámmal, a kisfiammal, az ő édesanyjával leszünk együtt 24-én délután, mert Máté ragaszkodik ahhoz, hogy ott legyek a családi, meghitt ünnepségen. Utána jön át hozzám Jeni, és kettesben megajándékozzuk egymást – árulta el a karácsonyi programterveket Tenya. A művész ugyan szereti az ünnepeket, de azt, hogy egyre inkább minden arról szól, ki mennyi pénzt költ rá, már nem kedveli. Éppen ezért, ha rajta múlna, igazán személyes ajándékkal készülne a szeretteinek.

 

– Nagyon eltorzult ez a világ, éppen ezért szívesebben készítenék egy dalt, saját zenével és szöveggel. Ám ami a legfontosabb, nekem már nem is kell karácsonyi meglepetés, hiszen Jeni tényleg életem egyik legnagyobb ajándéka – nézett szerelmesen barátnőjére a színész, aki azt is elárulta, ilyenkor nemcsak szerettei, de a társulata, sőt a lovasszínház négylábú tagjai is kapnak egy kis ajándékot, hogy érezzék, itt az ünnep.

Halászlével készül Jeni

A klasszikus menüvel készült Ilyés Jennifer a karácsonyra, sőt a Blikk tévékamerája előtt ígérte meg szerelmének, hogy idén halászlét főz majd. – Szeretem a rántott halat, a töltött káposztát és a halászlevet, ami anyu szerint nem annyira bonyolult, szóval szerintem azt készítek – fogadkozott Jeni.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva