topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
vargaviktor megje04

 A mindig kreatív és sokszínű énekes eltért a megszokott ünnepi dal sablonoktól, és megírta karácsonyi slágerét.

A mindig kreatív és sokszínű énekes eltért a megszokott ünnepi dal sablonoktól, és megírta karácsonyi slágerét, amihez Zabos Regina jazz énekesnőt kérte fel közreműködőnek. “Régóta szerettem volna írni egy olyan karácsonyi számot, ami kicsit más, mint a megszokott. Pont amilyenek mi vagyunk. A célunk az volt, hogy minden korosztálynak legyen benne valami, ami tetszik, ezért ilyen sokrétű a dal."

"A klipben is a humort, az őszinteséget és az egyszerűséget helyeztük előtérbe, amellett, hogy közérthető módon a családok összehozása, a közös ünneplés népszerűsítése is cél. Azt az érzést közvetítjük, mikor mindenki boldog, és együtt várakozunk, ünneplünk. A szüleim számomra csodálatos gyermekkort teremtettek, és örömmel emlékszem vissza a karácsonyainkra” – mesélte Viktor.

Viktor ál-Mikulásként jelenik meg a felvételen, de rénszarvas helyett repülővel érkezik, és ez nem véletlen: az énekes épp tanulja a repülővezetést, és néhány hét múlva vizsgázik pilótaként. Az énekesek és a szereplők Szatymazon és Szegeden, Viktor szülővárosában forgattak.

“A dalban egy sándorfalvi énekes kislányok angyali hangjával felvett gyermekkórus is felcsendül, egyikőjük, Zsuzsika szerepel is a videóban. Az énekesnő a vajdasági Zabos Regina, akivel együtt zsűriztem a Golden Voice Hungary országos énekversenyen. Ott jött az ötlet, hogy megmutatom az ő tehetségét is az ország előtt szélesebb körben. Igazán mesébe illő hangja van!” – nyilatkozta az Viktor.

Karácsonyi hangulatra felkészülni, érkezik a Vikulás!

Viktor a Zeneexpressz színpadán

 

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva