topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Fásy Ádám a királynő és az óvodások gyűrűjében

Fásy Ádám a Magyarok Világszépe szépségverseny tulajdonosa az elmúlt évekhez hasonlóan idén is útjára indította karitatív vonatát.

A királynővel, Mikó Fannival karöltve nagyértékű ajándékkal kerekedett fel Orosházára, hogy megörvendeztesse az önkormányzati óvodák gyermekeit, hiszen az ünnepek közeledtével még fontosabb, hogy mosoly üljön a kicsik arcára. A játékok szétosztásában Dávid Zoltán, a város polgármestere segédkezett, aki boldogan tett eleget a felkérésnek. Karácsony környékén még jobban megtelik az emberek szíve szeretettel és még inkább szerepet kap egymás segítése.

balról Mikó Fanni szépségkirálynő Dávid Zoltán Orosháza polgármestere Fásy Ádám licence tulajdonos

balról Mikó Fanni szépségkirálynő Dávid Zoltán Orosháza polgármestere Fásy Ádám licence tulajdonos

„Nagyon jó érzés volt meglepni az óvodásokat. Jó érzéssel gondolok vissza az ovis évekre, sok szép emléket őrzők abból az időből. Az ajándékok átadásánál mondhatnám, hogy együtt örültem a gyerekekkel, az arcukról csak úgy sugárzott az öröm és a játékokkal a kezükben boldogan ugrándoztak.” – mondta Fanni.

a boldog gyereksereg a játékokkal

a boldog gyereksereg a játékokkal

Mikó Fanni a reptéren

Mikó Fanni a reptéren

A királynőtől azt is megtudtuk, - aki már a reptéren van és várja a gépe indulását, ami egyenesen elrepíti Egyiptomba, ahol hazánkat képviseli a Miss Intercontinental világversenyen, - hogy az angol nyelvtanulás mellett edzésekre járt és gyakorolta a gyors haj és a smink készítését. Viszont emellett nagyon fontos, hogy a fogsora is tökéletes legyen.

a királynő ajándékozás közben 01

a királynő ajándékozás közben

Dr. Halász Zsolt implantológus elárulta, hogy a királynő ennek érdekében fogkőeltávolításon, fogfehérítésen és kozmetikai fogkezelésen vett részt, mindezeknek köszönhetően tökéletes hollywoodi mosollyal indulhat a nagy megmérettetésre.

Forrás: Blikk

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva