topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
balazs klari velence fb

Balázs Klári és Korda György lassan 40 éve vannak együtt, és máig rajongva beszélnek egymásról.

Elképesztő sikerük van a mai napig, minden egyes nagyobb koncertjük telt házas és irigylésre méltóan boldogok együtt. Az énekesnő elárulta, hogy házasságukban azért voltak és vannak apró vitáik.

“Mi a férjemmel nagyon jól passzolunk egymáshoz és tudom, hogy ez egy sírig tartó szerelem a miénk. Persze, köztünk is vannak nézeteltérések. Nálunk olyan előfordul, hogy reggel megkérdezem, hogy kér-e lágy tojást, mire elkészítem a férjem meggondolja magát. Ezek nem sorsdöntő dolgok. Kiszúr velem, mert kettő helyett hármat ehetek meg. Ő nem szereti a téli sportokat, szerencsére én sem. Mindketten a nyarat, a vizet szeretjük és nagyjából ugyanazokat az ételeket. Én imádom a mangót, olyan mértékig, hogy amikor Spanyolországban vagyunk, akkor szinte nem is akarok mást enni. Ott nagyon édes és nem is olyan drága, mint itthon.

Mindig úgy szeletelem fel, hogy Gyuri is egyen. Kirakom a tálcára, ő ránéz és megkérdezi: Klárika, hány éve mondom már neked, hogy én utálom a mangót? Én a mai napig, 39 éve csak győzködöm őt, hogy kóstolja meg, mert nagyon egészséges. Novemberben is voltunk Spanyolországban és persze megint megpróbálkoztam, mire ő megemelt hangon csak annyit mondott: Tudod, hogy én nem szeretem a mangót. Ilyen apróságokon szoktunk összeveszni. Komoly dolgokban még vitáink sincsenek, egy emberként veszünk részt mindenben.”

 

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva