topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Budapest — Óriási az izgalom Kis Grófo, azaz Kozák László (26) családjában, a Bulibárónak ugyanis két fia után lánya születik!

 

– Tündi május 10-ére van kiírva, én nem értek hozzá, de azt hallottam, ilyenkor már bármelyik pillanatban beindulhat a szülés, és erre fel is vagyunk készülve – árulta el a Blikknek az apuka, aki bár a szülőszobán nem lesz bent felesége mellett, mivel a családi hagyománynak nem része az apás szülés, de azt már most tudja, hogy a kislánya sokat lesz kézben.
– Apa egy szem hercegnője lesz! Az egész család nagyon várja az érkezését, mert két fiú után végre lányunk lesz. Istvánka és Lacika is izgatottak, az ő feladatuk lesz vigyázni rá. Az édesanyjuk sokat beszélgetett velük arról, hogy nem szabad majd féltékenynek lenniük. A legkisebb is már ötéves, és szerencsére jól, éretten fogadták, hogy bővül a családunk – mondta büszkén az énekes. Noha alig pár nap van csak hátra a pici érkezéséig, egyelőre semmit nem vettek meg neki.

 

Kis Grófo és családja (foto: facebook)

 

– A mi családunkban ez így szokás, csak a babaágy van meg, a többit csak akkor visszük haza, ha megszületett a lányunk. Na, de akkor mindenből a legjobbat és a legrózsaszínűbbet kapja. Kiválasztottuk a babakocsit, a ruhácskákat, a játékokat, mindent, amire a babának szüksége lesz, már csak ki kell fizetni – árulta el Grófo, aki Tündivel már kiválasztotta lányuk nevét, de babonából még nem szeretné elárulni.

– Már tényleg a célegyenesben vagyunk, ha megszületett a hercegnőm, akkor világgá kürtöljük a nevét is – ígérte Grófo, aki – mint mondja – ritkán van otthon a sok fellépése miatt, ilyenkor a család női tagjai segítenek a feleségének.

– A szülőszobán is az édesanyám lesz bent vele, de a nővérem is sokat segít. Nagyon szerencsés vagyok, hogy a mi családunk ilyen összetartó, az anyós, a sógornők mind jóban vannak és napi kapcsolatban vagyunk egymással – tette hozzá a mulatószenész.

 

Kis Grófo a Zeneexpressz színpadán

 

Hivatalosan is felvette a művésznevét

A fiatal énekes a napokban a közösségi oldalán jelentette be, hogy nevet változtatott. Kis Grófo hivatalosan is felvette a művésznevét, így mostantól Grófo-Kozák Lászlónak hívják. – Úgy gondoltam, az egész ország Kis Grófo néven ismert meg, nem utolsósorban pedig az édesapámat is Grófo néven ismerik, szóval itt volt az ideje, hogy hivatalossá tegyük – írta a popénekes.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: facebook

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva