topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Kis Grófo Fuszek Gábor

 Közel három hete az egész országot, de legfőképpen a mulatós sztárt, Kis Grófót és annak családját háborította fel, hogy megrongálták idősebb Kozák László, azaz Nagy Grófo sírját, feltehetően értékek után kutatva.


A nyomozás még zajlik, ám a síremléket időközben sikerült helyreállítani.

– Miután értesültem a történtekről, azonnal felhívtam a sírköveseket, akik helyre is állították édesapám nyughelyét, miután a helyszínen lezárult a nyomozás.
Nyilván nem hagyhattuk, hogy a sírhely megrongált állapotban maradjon – mesélte Kis Grófo, aki nagyon bízik benne, hogy hamarosan kézre kerülnek az elkövetők, ám egyelőre nincs konkrét információja arról, hol tart a nyomozás. Érdeklődésünkre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, még tart az eljárás.
A mulatós sztár arra is kitért, hogyan viselik a történteket.

– Senkinek nem kívánom, amin keresztülmentem az elmúlt időszakban, de a körülményekhez képest próbálom normálisan kezelni a helyzetet.
Az öcsém egy kicsit feldúltabb volt, mivel ő kezdetben azt hitte, az elkövetők le is jutottak édesapám sírjához, de miután tudattuk vele, hogy ez nem történt meg, ő is megnyugodott egy kicsit.
Persze, ez sovány vigasz, hiszen az eset így is épp elég felháborító. Nagyon bízom a hatóság munkájában, remélem, hamar sikerül lezárni az ügyet – fogalmazott Grófo.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva