topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 szandi megje02

 Szandi kirobbanó formában van, gyerekkori álmát váltotta valóra: légtornász szenvedélyének hódol új klipjében.

Szandi legújabb klipje ma 18 órakor debütál, az énekesnő félelmet nem ismerve repül a magasba. A legfiatalabb platinalemezes előadó a MOKKA műsorában mesélt arról, hogyan szeretett bele a légtornába, melyet most videó klipjében kamatoztatott.

Régóta dédelgetett álmom, hogy legyen egy légtornás videó klipem – mesélte szenvedélyesen Szandi a TV2 reggeli műsorában, hozzátette, mikor elkészült legújabb száma, tudta, hogy ehhez légtornász klip dukál.

2018-ban vált a műfaj szerelmesévé, és gyakorlatilag azóta űzi a légtornát, sőt, Szandi lányát is magával ragadta ebbe a világba. A rockos feldolgozású dal zenei alapját férje, Bogdán Csaba készítette, az énekesnő elárulta, párja természetesen félti őt, majd hozzátette: – Tudja, hogy úgysem tud megállítani.

Szandi nagyon sok energiát fektet ebbe a sportba, ha teheti mindennap gyakorol, de emellett otthon is rendszeresen edz.

Ebben semmi trükk felvétel nincs – hangsúlyozta Szandi, minden vakmerő elemet alaposan kigyakoroltak, nagyon komoly felkészülés áll produkció mögött.

A ma este megjelenő Az ördög bújt belém című szám klipjében a Fővárosi Nagycirkusz porondján láthatjuk szédítő magasságokban a kirobbanó formában tündöklő énekesnőt. Ezen felül pedig a vasárnap megrendezésre kerülő légtorna fesztiválon az érdeklődők élőben láthatják Szandit és a klipben megjelenő artista társát.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva