topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Peter Srámek facebook

 Bolondulnak a nők Peter Srámekért. Az énekes ugyan most szingli, de sok pikáns ajánlatot kap, ráadásul nem csak a fiatalabb hölgyek vetnek szemet Péterre.

Csinos hölgyek társaságában kapták lencsevére Peter Srámeket. Az énekes egy különleges, pajzán fotózás kedvéért pózolt a csinos lányokkal, de a hölgyek mindig is fontos szerepet játszottak az életében.
„Nagyon jólesik, hogy ilyen sokan szeretnek, a rajongóim nagy része nő. Az külön öröm számomra, hogy 18-100 éves korig megfordulnak a koncertjeimen” – kezdte Péter.

„Még mindig meglepődöm, ha arra gondolok, hogy mi minden történt az elmúlt évek során. Idősebb hölgyektől is kaptam olyan kéréseket, ajánlatokat, amikre egyáltalán nem számítottam. De ez a szakma ilyen, bizony volt olyan, hogy nem éneklésre kértek. Annyit elárulhatok, igazán arcpirító, 18-as karikás kérések is érkeztek az irányomba. Azt azonban muszáj hozzátennem, hogy a rajongóim nagy része leginkább a zenémre kíváncsi, de úgy érzem lesz mit mesélnem az unokáimnak, ha majd a fiatal koromról kérdeznek” – meséli nevetve Srámek, akinek nem is a hódítások, hanem munkája miatt fontos a megjelenése.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva