topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Kökény Attilát és feleségét is megviselte lányuk elköltözése.

Habár Kökény Attila zenészként sok időt töltött a családjától távol, mégis ők a legfontosabbak számára, és életük minden fontos eseményénél jelen volt. 

Lánya, Aranka így nyilatkozott róla:  „A női dolgokat természetesen az édesanyámmal beszéltem meg, mert vannak olyan témák, amik egyáltalán nem tartoznak a férfiakra, de ez fordítva is igaz. Számos kérdésem inkább csak apukámmal osztom meg. Például amikor összejöttem a leendő férjemmel, nagyon érdekelt, hogy apukám hogyan látja ezt az új helyzetet. Kinek ad majd igazat egy-egy vita során, vagy mit gondol a házastársi hűségről. Erre azt mondta: ’Ha valaki menni akar, úgysem fogom tudni visszatartani.’ Szóval nem finomkodott. Az életre nevelt, és hálás vagyok minden tanácsáért!” 

Aranka már maga is édesanya, két unokával ajándékozta meg szüleit. A 24 éves anyuka azt is elárulta, hogy édesapja eleinte fenntartásokkal kezelte választottját, de mára már nagyon jó a viszonyuk. 

„Pedig eleinte komoly fenntartásokkal kezelte Misi közeledését. Ám miután meggyőződött a férjem szándékainak komolyságáról, egyből a családba fogadta. Aztán eljött az idő, hogy kirepüljek a biztonságot jelentő családi fészekből… Emlékszem, sírva költöztem el otthonról, hiszen új időszámítás kezdődött az életemben. Meg kellett tanulnom főzni, mosni, takarítani, háztartás vezetni, és persze gyereket nevelni, hisz majd’ négy éve megszületett a fiunk, Medi, majd két évvel később a kislányunk, Inez. – mondta a 24 éves lány, majd azt is elárulta, hogy terveznek-e még gyereket. 

"Azt hiszem, már egészen jól belejöttem a feleség- és anyaszerepbe, de még egy gyereket biztosan nem vállalnék. Két gyerekkel sem könnyű, nemhogy többel. Persze a szüleim ott segítenek, ahol tudnak. Apa például úgy pelenkáz, mint senki.”  story.hu

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva