topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Csepregi Éva együttese, a Neoton Família legújabb slágerének címe Újratervezés, amely fogalommal igencsak képes azonosulni az énekesnő.

Elmondása szerint többször is irányt váltott az életében.

„Először 19 éves koromban, amikor felmondtam a Chinoin Gyógyszertárban, és a titkárnői munka helyett a színpadot választottam. Később is voltak jelentős fordulópontok az életemben. Például a 90-es évek elején, amikor feladtam az énekesnői pályámat, és háziasszony lettem Skóciában. Aztán a fiammal, Dáviddal visszajöttünk Magyarországra, és kisgyerekes anyukaként egy új élethelyzetben találtam magam. A példám is mutatja, nem kell megijedni a változásoktól, mert mindig van bennünk valami jó, előrevivő. Hiszek a vonzás törvényében. Ha valamit nagyon akarunk, megadatik. Optimistán kell állni a dolgokhoz” – árulta el Éva, aki remek formában van.

„Heti kétszer tornázom, és van egy szobabiciklim, amit rendszeresen használok. A kutyám, Charlie miatt minden nap sétálok, ami szintén jót tesz az ízületeknek. Nem mondom, néha nekem is sajog a lábam és a térdem, de amikor felmegyek a színpadra, egy csapásra elmúlik a fájdalom” – mondta, hozzátéve: igyekszik odafigyelni arra, hogy ne engedje el magát.

„Imádok enni, de mivel hízásra hajlamos vagyok, nem engedhetem el magam. Odafigyelek arra, hogy ne legyen jelentős túlsúly rajtam, mert az a színpadi mozgásban is korlátozna. A bőrömre is vigyázok, rendszeresen járok kozmetikushoz, szeretem a jó arckrémeket. A megelőzésben hiszek, nem a ránctalanításban. Elfogadom, ha valakinek a közérzetén javít a plasztikai műtét, de jelenleg én nem érzem szükségét. Van a homlokomon egy mélyebb ránc, amit egyszer botoxszal feltöltettem, hogy kevésbé látszódjon. Nagyon megbántam, mert olyan természetellenesen nézett ki az arcom. Szerencsére pár hónap alatt kiment a botox, azóta a frufrummal takarom el a ráncot” – fejtette ki a Story Magazinnak.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva