topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Komoly dolgot mondott ki Korda György és Balázs Klári az oltásról.

A Korda házaspár mindig szem előtt tartotta biztonságukat és egészségüket, ezért nagyon fontosnak tartják az oltások felvételét. Elárulták, hogy ha kell a negyedik oltást is felveszik.

„Ahogy lehetett, mi rögtön felvettük a harmadik oltást is. Követjük a járvány alakulását, látjuk a számokat és tudjuk, hogy baj van. Azt mondják, hogy decemberben tetőzhet a negyedik hullám. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy eddig egyetlen koncertünket sem mondták le, de természetesen óvatosak vagyunk. Annyit tudunk tenni, hogy a saját példánkkal járunk elől, és ha kell, akkor bizony a negyedik oltást is be fogjuk adatni. Nekünk meggyőződésünk az, hogy csakis az átoltottsággal lehet ezt megúszni!” – kezdte a Metropolnak Korda György.

Mindenhova maszkban járnak, és a koncerteken nem ölelgetik az embereket.

“Mindenhova maszkban járunk, csak a színpadon vesszük le. Igyekszünk példát mutatni, és az a tapasztalat, hogy az emberek nagy részét érdekli is a véleményünk. Sok tízezer ember között megfordultunk, a fellépések semmit sem változtak. Néha elhagyjuk a fotózásokat, és nincs ölelkezés sem, de mi megteszünk mindent azért, hogy az előadó és a közönség nyugodtan találkozhasson„- fejtette ki Gyuri bácsi.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva