topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fásy Ádám - fotó: Baranyai László

22 évvel ezelőtt élete egyik legnagyobb tragédiáját élte át a mulatós sztár: eltemette első gyermekét, az akkor mindössze 18 éves Viktor Ádámot. A fiúnál daganatot diagnosztizáltak, ami néhány hónap elteltével legyőzte őt. Fásy az utolsó pillanatig fia mellett volt még a kórházba is befeküdt vele.

Az énekes a mai napig hatalmas fájdalommal a lelkében tud csak beszélni első gyermekéről, aki 2000 ben hunyt el. Rákos volt, 40 kilós lett a 90 kilós srácból. Egészen a haláláig együtt voltam vele, befeküdtem a kórházba - emlékezett vissza az Összezárva pénteki adásának előzetesében Fásy Ádám, aki azt is elmondta tudta, hogy meg fog halni a fia. 

Élete egyik legnagyobb tragédiájáról, fia elvesztéséről vall a pénteki Összezárvában Fásy Ádám Hajdú Péternek!

Összezárva Hajdú Péterrel pénteken 22:00-kor a LifeTV-n!

 

Viktor Ádám a 18. Születésnapja előtt gyakran lett rosszul, egy ilyen rosszullét után beutalták a kórházba, ahol közölték a családdal, hogy előrehaladott csecsemőmirigy daganata van. Azonnal megkezdték a sugárkezelést, azonban csak egy ideig fordult jobbra az állapota utána sokkal rosszabb lett. A betegség pár hónap alatt legyőzte a fiú szervezetét, aki édesapja karjaiban hunyt el. A mulatós sztár a mai napig nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Az ember nagyon nehezen élli meg amikor a szeretteit veszíti el, főleg amikor a szülő a gyermekét veszíti el az rettentő nagy fájdalom és nagyon megviseli az életét. Mintha az ember elveszítené a kezét, lábát, még annál is szörnyűbb tragédia ez. Színpadi emberek vagyunk, szereplők vagyunk, kívülről megvan az az álarc, amit ki sugárzunk, de belülről sokszor sírunk. Minden ember egyéniség, nem lehet pótolni. Az ember a lelkében, a szellemében, az agyában érzi azt a nagy szakadékot. Bár mindenki azt mondja, az évek múlásával enyhül a fájdalom, a kötődés sosem fog enyhülni, vannak olyan helyzetek, amikor az embernek a gondolatába bejön, és nehezen oldja meg ezt. A szeretet nagyon erős, és soha nem szakadunk el attól a gyermektől, aki eltávozott - vallotta be néhány éve a FEM3 Caféban Fásy.

 

Forrás: Színes Ász

Fotó: Baranyai Attila

 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva