topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fotó: Tóth Andi Facebook

Tóth Andi a Borsnak mondta el, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy újratervezze magát. Most, hogy lassan visszaáll az élet egy megszokottabb forma, megtörtént Tóth Andi nagy visszatérése is.

„Nem jöttek el sokan, de nem is számítottunk nagy tömegekre. A barátaimmal végig imádkoztunk, hogy ne essen az eső, bár személy szerint én már a viharban is felléptem volna. Azt pedig isteni jelnek tekintem, hogy pont fél órával a koncert kezdete előtt állt el, majd fél órával a koncert vége után kezdett el újra esni” – mesélte a hétfői koncertről.

„Ez volt a tökéletes visszatérés, újrakezdés. Ferivel, aki gitáron kísért, a pandémia alatt is folyamatosan próbáltunk, hátha eljön a nap, amikor színpadra léphetünk. Másfél éve nem volt akusztikus koncertünk és ez már elmondhatatlanul hiányzott. Jó dolog elmenni a különböző haknikra, de ez az igazi.”

Új irányt vesz zenei karrierje?

„Szeretnék egy zenekart, de nem a szó klasszikus értelmében. Elindultam egy elektronikus vonalon, így maximum egy elektronikus dob és egy szinti kellene mellém, de erre még csak idén kezdtem el rápörögni. Most újratervezem magam, ami szerencsére a jelek szerint a rajongóknak is bejön” – árulta el az énekesnő.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva