topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Beoltották Balázs Klárit is az Új Szent János Kórházban, ahová Korda György is elkísérte. Az ottani rajongók pedig nagyon örültek a felbukkanásuknak.

A párosnál emiatt most nagy az öröm, ugyanis remélik, így valamennyire visszaállhat a rend az életükbe, hiszen már majdnem egy éve, hogy hermetikusan elzárták magukat a külvilágtól, hogy ne fertőződjenek meg.

Balázs Klári és Korda György is türelmesen kivárták a sorukat, nem kértek semmilyen protekciót, hogy előbb hozzájussanak az oltóanyaghoz, ezáltal a védettséghez.

„Nem fájt az oltás, semmit sem éreztem. Az oltás után megvártam a kiszabott időt, de tökéletesen érzem magam” – mesélt Klári a tapasztalatairól.

Nem titok, hogy Gyuri bácsi már alig várja, hogy újra megpuszilgathassa a feleségét, ám az énekesnőnek is volt ehhez egy-két szava.

„És végre folytathatod azt a rémesen idegesítő és dühítő szokásodat, hogy kéretlenül belenyúlsz a tányéromba! Most, hogy be vagyok oltva, Gyurikám, újra beleehetsz a kajámba! Utálom, hogy mindig ezt csinálod, de tulajdonképpen már nagyon hiányzott” – vallotta be Klári nevetve a Borsnak.

A párost a kórházi látogatásukk során sokan felismerték, sőt, szelfit is készítettek velük, ezáltal kicsit úgy érezhették magukat, mintha újra egy koncerten lennének.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva