topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Budapest — Nehéz időszakon megy keresztül Poór Péter (76) és súlyos beteg neje, Ili (75), de nem adják fel a reményt.

Évtizedek óta társai egymásnak, bármilyen akadályt gördít eléjük az élet, megküzdenek vele. Így van ez most is, a hosszú ideje súlyos betegséggel küzdő asszony sokat várt egy műtétre, amelytől jelentős javulást reméltek, ám az állapota a beavatkozás után csak romlott.

– Ili nagyon komoly operáción esett át, de nem vált be a kezelés, pedig nagyon bizakodóak voltunk mindketten. Ő azt gondolta, ha megműtik, szaladni és táncolni fog utána, ehelyett sokat romlott az állapota.

Az utóbbi években már kerekesszékbe került, de a járókeretet is tudta használni, most viszont már azt sem. A remegés a kezén megszűnt, de a lábán sajnos felerősödött – nyilatkozta lapunknak a legendás táncdalénekes, aki nem szeret panaszkodni, most is inkább a megoldást keresi a problémára.

Poór Péter és felesége (fotó: Facebook)

Ahogy az elmúlt években mindig, ezúttal is ápolja a feleségét.

– Ili hangulata hol jobb, hol rosszabb, de mindketten a gyógyulást tűztük ki célul. Igaz, teljesen meggyógyulni nem tud ebből a betegségből, de a tünetein lehet enyhíteni. Sok kiváló orvossal állunk kapcsolatban, és folyamatosan keressük a megoldást – mondta Poór, aki azt is elárulta, a közelmúltban szerencsésen megúsztak egy balesetet is, feleségére kis híján rázuhant egy 25 kilós bronzcsillár.

– Ili éppen a fotelban ült, lábát a lábtartón pihentetve, amikor leszakadt a csillár. Éppen a lába közé zuhant, az alján lévő tüske mélyen belefúródott a lábtartóba. Szerencsére kisebb zúzódásokkal megúszta az esetet, de nagyon megijedtem, mert ha fél méterrel arrébb csapódik be a csillár, akkor pont a fejére zuhan, és hogy akkor mi történt volna, abba még belegondolni is szörnyű...

Közel 20 éve együtt

Péter és Ili hamarosan 20 éves évfordulójukat ünneplik együtt, bár már közel négy évtizede ismerik egymást.

– Az Országos Rendező Irodánál ismerkedtünk meg, már egy éve tudtunk egymásról, amikor komolyabbra fordult a dolog és egy közös turné alkalmával mélyültek el az érzelmek. Azóta sok közös kalandunk volt, turnéztunk Amerikában és Ausztráliában. Ili nagyon aktív életet élt és a munkájában is rendkívül sikeres volt. Saját céget is alapított egy barátnőjével, olyan művészek léptek fel az ő szervezésükben, mint Latinovits Zoltán vagy Sinkovits Imre – mesélte az énekes.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva