topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Az ország szeretete segíthet a koronavírus-fertőzés miatt mesterséges kómában fekvő Balázs Fecónak: a Korál legendájának a vírusból kigyógyult rajongói felajánlották a vérplazmájukat.

Mint azt a Blikk is megírta, szerda délután a Retro Rádió műsorvezetője, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique jelentette be, hogy Balázs Fecó kórházba került, állapota súlyos. A rádiós műsorvezető arra kérte a Korál legendájának tisztelőit, imádkozzanak a zenészért, akiről kiderült, koronavírus-fertőzéssel kezelik, s szívbetegsége miatt a különösen veszélyeztetettek közé tartozik. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes-zenész lélegeztetőgépen van mélyaltatásban, rajongói és kollégái ezernyi jókívánságot és imát küldenek neki.

Mint kiderült, a rajongók nem álltak meg a jókívánságoknál: sorra ajánlják fel a vérplazmájukat Balázs Fecónak. Jelenleg a legendás zenésznek – akinek az állapota egyébként stabil – az immunrendszerét erősítik, a koronavírus-fertőzésből felépült DJ Dominique is felajánlotta a vérplazmáját, ám kiderült, bizonyos okok és jogi gátak miatt mégsem adományozhat neki.

– Bevallom, minden reggel görcsbe ugrik a gyomrom, milyen hírre kelek. Félek megnézni, ki és mit írt, s Imolát is félve hívom, de hiszem, hogy léteznek csodák, és azt is, hogy túl a gyógyszereken és a lelkiismeretes orvosi ellátáson, egy ország szeretete gyógyíthat. Le a kalappal a magyar sajtó előtt, amilyen tisztelettel, becsülettel állnak Fecóhoz, és az emberek, rajongók előtt is, akik elképesztő összefogással és rengeteg imával fohászkodnak érte. Példaértékű, ami történik, ennek segítenie kell – mondta a Borsnak DJ Dominique.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva