topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Fenekestül felfordult Bebe élete: most elárulta, milyen munkát vállalna el, ha minden kötél szakad

Teljesen átalakult Abebe Dániel (44), azaz Bebe élete. A Back II Black egykori énekese a mikrofont ideiglenesen letéve tavasszal civil munkát vállalt, egy étterem futáraként dolgozott, hogy megélhetését biztosítsa, ezt pedig egyáltalán nem szégyellte. A munkahelyet mégis otthagyta.

– Egy ideig hétköznapi állást vállaltam, futárként dolgoztam, ám rá kellett jönnöm, ezt ismert ember gond nélkül nem végezheti. Kis nehézséget okozott, hogy minden címen, ahova kimentem, megállítottak beszélgetni, fotózkodni, előfordult, hogy 30-40 percet voltam egy helyen. Végül arra jutottam, ez nem mehet így, nem akartam gondot okozni a cégnek azzal, hogy nem érek ki időben a többi címre – magyarázta lapunknak Bebe, aki egyelőre az elmúlt években félretett pénzéből él.
 

– Belevettem magam az itthoni munkába, megcsinálok mindent a ház körül, amiket az elmúlt években nem tudtam – mesélte.

– A karantén alatt a harmadik lemezbe is belekezdtem, és most építem ki, hogy jó minőségű, online koncerteket tarthassak, bár nem tudom elképzelni ezt hosszú távon. Közönség nélkül olyannak érzem magam, mintha poén nélküli stand-uposként állnék színpadra. Mivel azonban családfenntartó is vagyok, addig is, amíg a dolgok rendeződnek, jelentkeztem néhány helyre. Nekem a zenélés az életem, ekörül forognak a gondolataim. Ha más nem lesz, stúdiózásban szeretnék fejlődni, tanulok folyamatosan. Ám ha minden kötél szakad, autószerelőként vagy informatikai területen is el tudom képzelni magam, nem fogom megvárni, amíg elfogy a tartalék, kitanulnám ezeket is – mondta Bebe, aki örök optimistaként most is pozitívan próbál előretekinteni. Úgy látja, mostanában megint a házibulik lettek népszerűbbek, őt is egyre többször hívják fellépni.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva