topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mikor megtudta, hogy pozitív teszteket produkált, nagyon megijedt Csonka András.Szerencsére nincsenek komolyabb tünetei, pihenéssel tölti a karantént Csonka András.

A napokban jelentette be a hírt hivatalos rajongói oldalain Csonka András (55), miszerint ő is elkapta a koronavírust. Akkor még csak annyit írt, hogy nincsenek komoly tünetei, nem szorul komolyabb kezelésekre. Most azonban a Bors-nak adott interjújában beszámolt arról, hogy hogyan is éli meg a karantént és a vírust.

Eleinte az ízlését és a szaglását is elveszítette

Bár poénosra vette bejelentését, és csak úgy fogalmazott: ,,Most van csak az igazi Csonkarantén" - ennek ellenére nagyon is meg volt rémülve a színész.

– ,,Megijedtem, ahogy szerintem mindenki, hiszen egy új betegségről beszélünk, ami világszerte terjed és látjuk, hogy akár nálam fiatalabb embereknél is végzetes lehet. Átfut az ember fején, hogy csak ússzam meg enyhébb tünetekkel, ne legyen súlyos influenzatünet, lélegeztetőgép vagy még rosszabb. Amikor realizáltam, hogy enyhék a tüneteim és szerencsére már jobban vagyok, akkor a pihenésre és a nyugalomra koncentráltam."

Jelenleg a mélyhűtőjének tartalmából él, ám nem kell egyedül megbirkóznia a helyzettel: baráti felajánlották segítségüket mindenben, be is vásárolnak neki. Színházai előadásai pedig elmaradnak, emiatt nyugalomban pihen.

Azért tartotta fontosnak megosztani azt, hogy ő is fertőzött, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a vírus igenis létezik és komoly dolog. A későbbiekben szeretne csinálni egy videós bejelentkezést is, amiben mesél a történtekről, és arról, hogy a nagy odafigyelés ellenére is bárkire lecsaphat a koronavírus.

Forrás: Blikk

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva