topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
korda megje01

Pintér Tenya és a nála huszonkét évvel fiatalabb Ilyés Jenifer szerelmének története majdnem egy éve kezdődött a színpadon, a karantén pedig még közelebb hozta egymáshoz a párt. A Nemzeti Lovas Színház alapítójának fejében már az is megfordult, hogy harmadszor is megházasodna.

Ilyés Jenifer új klipjében nem hagy teret a fantáziának, ugyanis igen szex ruhákban jelenik meg. „Amíg fiatalok vagyunk, használjuk ki az adottságainkat, én abszolút ebben hiszek” – magyarázta Jenifer a Mokkában, ahol elsőként mutatta be Forró vágy című számát. Párja, Pintér Tenya nagyon büszke az énekesnőre, ám az nem annyira tetszik neki, hogy más férfiak is megbámulják őt.

pintere tibor fb

„Ha nincs féltékenység, az tragédia egy kapcsolatban. Én azt vallom, hogy a középúton haladva jó féltékenykedni egy kapcsolatban is. Mert az sem jó, ha nincs szerelemféltés, de az sem, ha túlzó. Én közepesen vagyok féltékeny Jeniferre” – mondta a Borsnak Tenya.

Jenifer karrierjének nagy löketet adott a Sztárban sztár! című műsor, akkor jött rá, hogy popénekesként is szívesen színpadra állna.

Jenifer Forró vágy című száma

„Számára most az fontos, hogy a színészet mellett kiteljesedhessen, én pedig támogatom benne. Büszke vagyok az új dalára” – tette hozzá a Nemzeti Lovas Színház alapítója.

A pár kapcsolatának elmélyítését segítette a karantén is, ahol több időt tudtak egymással tölteni, a kapcsolatukra, a lelkükre és a színészetre fókuszálva.

„Nekem volt már két házasságom, de elgondolkodtam rajta, hogy ismét nősülnék. Annál is inkább, mert a Szilaj című musicalben már a feleségemet játssza Jenifer” – mesélte a színész.

A páros a Nemzeti Lovas Színház fellépései miatt járja a világot, felkérést kaptak Katarból, Kelet-Mexikóból és Ausztráliából is. A sok élmény pedig csak gazdagítja majd a szerelmesek kapcsolatát.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva