topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
csonkaa megje01

Csonka Andrást a keleti orvoslásról kérdeztük.

Mióta tud az akupunktúráról?

– Fiatal felnőttként már hallottam róla, de csak tizenkét éve, a porckorongsérvem megjelenését követően éreztem rá. Nemrégiben a fülzúgásom, illetve akut halláscsökkenésem miatt kezdtem akupunktúrás kezelésbe – mert nem hatott a szteroidos infúziókúra –, és ezúttal is sokat segített.

Ismer mást is, akinek segített?

– Persze, hiszen magam is azok után vállaltam a tűszúrásokat, miután egy porckorongproblémás kollégám ajánlotta. Remekül egészítette ki a gyógytorna és az úszás jótékony hatását, arról nem is beszélve, hogy a félórás kezelés már akkor is teljesen kikapcsolt. Csak fekszem, hallgatom a kellemes zenét, közben érzem, ahogy energiával feltöltődöm.

Nem fáj?

– Cseppet sem! Csak apró csípéseket szoktam érzékelni, de azokat se mindenhol. A fülzúgásom miatt húsz kezelést vállaltam, és azóta meg is szűnt a dugulásom. Most a refluxbetegségem kezelésére is kipróbálom, emiatt járok újra.

Mit remél az akupunktúrától?

– Jótékony energiaáramlást. Nemcsak gondolom, igazolni is tudom, hogy érdemes elmerülni a keleti orvoslásban, de ehhez hozzáértő szakember is kell. Hagyományos kínai orvoshoz járok, akit ajánlani tudnék, de erre nincs szüksége. Meglepett, milyen sokan járnak hozzá.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva