topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A mulatóssztár – Szolnokot maga mögött hagyva – Budapest környékére teszi át majd át a székhelyét feleségével és gyermekeivel, de a járványhelyzet egyelőre keresztülhúzta számításait. A szüleivel is ritkán találkozik most.

– Áll az egész építkezés, most indult volna a „nagyüzem”, de így nem lehet intézni a dolgokat, nem tudok bemenni a közművekhez, áll az ügyintézés, elég kilátástalan most minden – panaszolta a Blikknek az énekes. – Anyagilag sem szeretnék felelőtlen döntést hozni, most minden fellépést lemondtunk bizonytalan ideig. Ugyan vannak tartalékaink, de egy ilyen időszakban, amikor nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap, nem lehet belevágni csak úgy egy építkezésbe.

Az énekes a gyermekei kedvéért szere-tett volna a főváros köze-lébe költözni. / Fotó: Instagram

Grófo családja, a Kozák família Diósdon vásárolt telket, a költözést novemberre tervezték, szerinte viszont idén már biztosan nem tudnak berendezkedni új otthonukban.

– Így is vagy négy-öt évet gondolkodtam rajta, belevágjunk-e. Nehéz döntés volt, mert nagyon szoros a kapcsolatom a családommal, nehéz tőlük távol lennem. Szolnokot is szeretem, de a gyermekeim jövője az első. A fővárosban több a lehetőség, szeretnék nekik mindent megadni, főleg a lehetőséget arra, hogy jól iskolázottak legyenek, és büszkék lehessünk a teljesítményükre – magyarázta Grófo.

A bulibáró a járvány alatt értelemszerűen kevesebbet látja most szüleit és testvéreit, amit nehezen visel, hiszen nagyon szoros náluk a családi kötelék. De nincs mese: az idősek védelme számára most az első.

– Tartom még a diétát, de szerencsére nem szenvedek. A párom remek asszony, mellette sokkal könnyebb dolgom van, mert nagyon finoman készíti el a natúr húsokat is. Ám a vasárnapi töltött káposztáról a fogyókúra és a járvány ideje alatt sem mondunk le. Ilyenkor megyünk el a szülői házhoz, édesanyám elkészíti úgy, ahogy senki más, és az ínycsiklandó falatokat kiadja az ablakon – mesélte az énekes.

Ahogy korábban írtunk róla, a mulatószenész tavaly kórházba került kimerültség miatt.

– Edzeni most sajnos nem tudok eljárni, de igyekszem a gyerekekkel sokat focizni a kertben. Emellett nagyon odafigyelek az étkezésemre is. Szerencsére most tartom a súlyom, 81 kiló vagyok, de még le kéne dobni 4-et vagy 5-öt. Jó az egészségi állapotom, s többet tudok pihenni, mint valaha – tette hozzá Grófo.

Visszakapta a családja

Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb előadója Kis Grófo, fellép az ország minden pontján, szinte mindig úton van, felesége és gyermekei így sokat vannak távol tőle. Ez most változott.

– Nehéz ez nekem, mert izgő-mozgó ember vagyok, de a jó oldalát is látom a dolognak, mert végre sokat lehetek a családommal, láthatom fejlődni a gyerekeket, rengeteget játszunk, kicsit visszakaptuk egymást ezekben a nehéz időkben – jegyezte meg a bulibáró.

Forrás: Blikk

 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva