topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

sviki megje01

Noha nem sokan merik megmutatni magukat smink nélkül, ám az énekesnő – akinek pénteken jelent meg legújabb, Pofátlanul boldog című dala – ezt bátran vállalta.

A videóban ruháit, és ékszereit is leveti, mint kiderült, ezzel komoly mondanivalója van.

– Miért különleges számára ez a dal?

Ez az első olyan produkcióm, amit egyedül csináltam. A cél volt, hogy érzékeltessem, magyar vagyok, a klipben is szerepelnek a piros, fehér és zöld színek. Indiai az édesapám, de én sosem jártam ott. Magyarországon születtem, itt is nevelt fel édesanyám. Semmi alapja nincs annak, amikor azt mondják, ez a lány nem is magyar, szeretném, ha végre leállnának ezzel!

– Mit akart üzenni a klippel?

Amikor készült, az volt a kérésem, hogy semmi szexualitás ne legyen benne. Amikor leveszem a ruháimat, az üzenet az, valójában nincs szükségünk semmilyen külcsínre, sallangra ahhoz, hogy szeressük magunkat és „pofátlanul boldogok” legyünk. A klipben smink nélkül vagyok látható, ezt nem sokan vállalják. Pedig nem kell alapozó ahhoz, hogy elfogadjanak és szeressenek bennünket az emberek.

– A párja is így látja, hogy ismerkedtek meg?

A Tinder társkeresőn ismertük meg egymást és már három éve együtt vagyunk Tomival. Elfogad olyannak, amilyen vagyok, és cicoma nélkül is szeret engem. Ő ezt látja minden nap, a sminktelen lányt.

"A Boldogság és én" Singh Viki a Zeneexpressz színpadán

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva