topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

bebe bogi megje01

Sűrű év volt a tavalyi Bebe számára. Tavasszal még esélyt sem látott arra, hogy a válását követően új társra leljen, ősszel viszont mindent elsöprő szerelem ragadta magával, már a lánykérésen töri a fejét.

Bogival mindössze néhány hónappal ezelőtt szerettek egymásba, az első hónapfordulójukat már összeköltözve ünnepelték, és a tempó azóta sem lassult. Esküvőt és családot terveznek, a Story Magazinnak mesélt terveiről.

,,Bogi elől sem titkolom a szándékaimat, olyannyira, hogy fel is tettem neki a kérdést, hogy te, cica, hozzám jössz? 'Azt felelte, megtudom a választ, ha tényleg megkérem. Nem tudom, hogy mikor teszem fel neki a nagy kérdést, de hogy egyszer megkérem a kezét, az biztos. Akár igent mond, akár nem!  Vannak nagy terveink, szó esett már az úgy nevezett kétlábúról is... Mi ugyanis négylábú gyerekeknek hívjuk a kutyáinkat, így az embergyerekünket kétlábúként emlegetjük. Mind a ketten benne vagyunk már a korban, így akármennyire is gyorsnak tűnik a tempó, és friss a kapcsolatunk, evidens döntés a családalapitás.

Bebe és a "négylábú gyerekek"

Ideális a helyzetünk, nagyon filmbe illő sztori a miénk. Szeretjük egymást, és ugyanúgy képzeljük el a jövőt: együtt. Mind a ketten kislányt szeretnénk, de azt még nem beszéltük meg, mekkora családra vágyunk. Szerintem két gyerek lenne a legjobb, annál több csak azért nem, mert az már sorozatgyártás, és belőlem egy is elég'

,,Azt hittem, egymás agyára megyünk"

Bebe és Bogi lakva ismerte meg egymást.

,,Már a kapcsolatunk elején is tisztán, elfogulatlanul láttam Bogit, de neki is vannak árnyalatai amik a közös életünk során tárulnak fel előttem. Utólag belátom, hogy merész dolog ilyen rövid idő után összeköltözni, de sokkal hamarabb össze tudtunk így csiszolódni. Mindketten gyakran dolgozunk otthonról, azt hittem, ha ennyire sokat leszünk egy helyen egymás agyára megyünk, de nem így lett. Konkrétan hiányzik, ha pár órát külön töltünk, és furcsa, ha nem sertepertél körülöttem. Az pedig rövid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy háztartási kérdések miatt nem fogunk hajba kapni, ugyanis mindketten rendszeretők vagyunk. Ha az egyikünknek nincs ideje elmosogatni, szó nélkül megteszi a másik. Ettől függetlenül persze voltak már köztünk viták, képesek vagyunk konfrontálódni apró kis butaságok miatt, és időnként repkednek hangos szavak, de így van ez minden kapcsolatban. Abban viszont szerencsések vagyunk, hogy nagyon jól tudjuk kezelni egymást, és a nézeteltéréseink csupán öt percig tartanak."

 „Duettet énekeltünk”

Bár Bogi biológusként végzett, és táplálkozási tanácsadóként dolgozik nem zavarja a párja bohém életstílusa. Sőt mivel zenészcsaládban nőtt fel, könnyedén tud hozzá alkalmazkodni. ,,Már ott tartunk, hogy nem csak a magánéletünkben egészítjük ki egymást, egy koncertemen ugyanis duettet énekeltünk. Ez úgy történt, hogy mivel tudtam, hogy jó hangja van, megbeszéltük, hogy megtanuljuk, és együtt elénekeljük a Dirty Dancing című filmből ismert Time of my Life című nótát.
Lepróbáltuk és mehetett a buli.

 

Forrás: Story Magazin

Fotók: Facebook
 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva