topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

csepi megje01

A hatvanhat éves énekesnő nagyon szeretne már nagymama lenni.

Nyolc napos Maldív-szigeteki utazáson vett részt Csepregi Éva menedzsere, valamint fia és jegyese társaságában. Az utazás mondhatni spontán jött, hiszen váratlanul tudtak csatlakozni egy húsz fős társasághoz barátaik helyett. Az énekesnő azonban nem sokat habozott és lecsapott az alkalomra.

„Eljegyzési ajándékba kapták tőlem az utat. Nem kertelek, ezzel volt némi hátsó szándékom, ugyanis eddig csakis a sűrű, dolgos hétköznapokban találkoztam Dórival, valamelyikünknek mindig rohannia kellett, és végre szerettem volna jobban megnézni magamnak, hogy kit vesz el a fiam” – mesélte el az énekesnő a Hot!-nak. Azt is hozzátette már tudta, hogy jól választott a fia, de nagyon jó érzéssel töltötte el, hogy az út alatt még inkább közelebbi kapcsolatba került Dórival.

Éva azt is elárulta, hogy nem szeretné, ha a fiatalok elhamarkodnák, de nem lenne ellenére, ha az esküvő után, nem sokkal már jönne is az unoka. Hiszen a fiatalok számára minden lehetőség adott, ráadásul nem is messze laknak tőle, így bármikor tudna segíteni nekik.

„Dávidék most kétlaki életet élnek. Elvileg itt laknak a mellettem lévő lakásban, de mivel az egyetem és minden más elfoglaltságuk is a belvárosba szólítja őket, egyre többet alszanak bent Dórinál, így mostanság kevesebbet látom őket. Azzal nyugtatom magam, hogy eljön még az én időm, hiszen nagyon szeretnének gyereket, és a családi életüket itt, Szentendrén képzelik el. Szóval ha minden jól megy, hamarosan végre unokázhatok!” – mondta boldogan Csepregi Éva.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva