topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

balazsklari megje01

Balázs Klári a Story Magazinnak adott interjúban beszélt arról, milyen viszonyban áll az ezotériával.

Elmondása szerint Balázs Klári először azért látogatott el asztrológushoz, mert körülötte mindenki ismerte az aszcendensét, csak ő nem, később pedig a jövővel kapcsolatos kérdések keltették fel kíváncsiságát. A szakember szerint az énekesnő „emberpróbáló csillagálláskor” született, ami általában valamilyen lemondással jár.

Balázs Klári és Korda György

„Ha jól belegondolok, én a gyerekvállalásról mondtam le. Önként mondtam le az anyaságról. Szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy nem szülök. Valószínűleg olyan anya lettem volna, aki annyira félti a gyerekét, hogy egy idő után nyomasztó lesz a csemetéje számára.”

Az énekesnőt régen sokan támadták, sőt, önzőnek nevezték amiért nem vállalt gyereket, de mára ez egyáltalán nem bántja. Rájött: az a sorsfeladata, hogy segítsen másokon, ennek pedig beteg szerettei ápolásával egész életében eleget tett.

A népszerű házaspár számos alkalommal szórakoztatta a Zeneexpressz közönségét is.

Balázs Klári azt is elárulta, hogy hisz a szellemekben, a reinkarnációban és az angyalokban is. Egy moszkvai útja során találkozott egy látnokkal, aki szerint Klári előző életében férfi volt, ebben az énekesnő lát rációt. Elmondása szerint ugyanis nagyon erős érzelmileg és ért a mechanikus dolgokhoz. Korda Györggyel való kapcsolatában ő az, aki két lábbal áll a földön.

Hisz abban is, hogy mindenkinek van egy őrangyala, valamint van három amulettje, amelyeket mindig magánál hord. Mindezeknek védelmező erőt tulajdonít, melyek hatásosságát tapasztalatai is alátámasztják: „(...)biztosan van mindenkinek védőangyala. Volt egy nagyon csúnya balesetünk, és ha nincs védőangyalunk, biztosan egyikünk sem élne már”.

Forrás: Blikk

Fotó: Facebook

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva