topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nosztalgiázzatok velünk a Best of Fásy Mulatóban, várunk Benneteket hétköznap esténként 20 órától a Zenebutikon!

 

Szerda este egészen 2005-ig utazunk vissza felvételeink segítségével. Elsőként Soós Mercédeszt hallhatjátok, majd a látványos színpadi produkcióiról ismert Marcellina segítségével szállunk fel az égi karavánra. Mulatozásban sem volt hiány Szolnokon, erről többek között a Dupla Kávé és Holub Péter gondoskodott. Komonyi Zsuzsától egy közismert sláger feldolgozása csendül fel, őt Fásy Ádám követi egyik kedvenc szerzeményével. Az örökifjú Aradszky László is fellépett a Tiszaligetben, ezt idézzük fel archív videóink segítségével, azután a világhírű hegedűművészt, Mága Zoltánt hallhatjátok és láthatjátok!

 

Zoltán Erika


Ugrunk kicsit az időben, mégpedig 2013-ig, amikor is fergeteges bulit csapott a Fásy Mulató csapata az Astoriában. Burai Krisztián, azaz Kicsi nyúl egy saját számával szórakoztatta a közönséget, de színpadra lépett Lakatos Krisztián is. A csodás hangú Kratelli Josephine-től egy világslágert hallhattok, majd a Triászról készült felvételünket tekinthetitek meg. Fásy Zsüliett nem csak énekesként, hanem dalszerzőként is kitűnő, bizonyosodjatok meg erről Ti is! Kökény Attila is fellépett az Astoria pódiumán, ő következik, őt az Apostol együttes követi örökérvényű számával. A születésnapjukat ünneplőkre is gondolunk, Fásy Ádám és Fásy Zsüliett köszönti őket dalban!

 

Tajtiboy


2008-as, a Vajdahunyad várában rögzített anyagunkkal folytatjuk a műsort, elsőként Peller Anna énekel egy különös éjszakáról. L.L. Junior már akkoriban is nagy népszerűségnek örvendett, egyik saját szerzeményét hallhatjátok tőle, majd Fásy Zsüliettől csendül fel egy szívhez melódia. Nem maradhat ki a sorból a hazai pop műfaj dívája, Zoltán Erika sem! Fásy Ádám egy nosztalgia egyveleggel kedveskedik Nektek, de műsorra tűzzük Mary Zsuzsiról készült archív felvételünket is. Műsorunkat pörgős dalokkal zárjuk, érkezik a Tajtiboy, valamint Liszter Sándor és a Vadrózsák!

 

Kapcsoljatok hétköznap esténként a Zenebutikra, idézzük fel együtt műsoraink legszebb pillanatait!
 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva