topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Váltsátok meg jegyeiteket zenés vonatunkra, a jó hangulat garantált!

 

Vasárnap este 21 órától a budapesti Disznótoros Kolbászfesztiválon rögzített csemegézünk majd, elsőként a Dolly Rollt láthatjátok és hallhatjátok, majd Fásy Ádám kedveskedik a nézőknek nosztalgia egyvelegével. Mindenkire vár valahol a boldogság, erről énekel Karda Bea! Az Expressz zenekar Solymos Tóni vezetésével évtizedek óta sikert sikerre halmoz, a Vasúttörténeti Parkban is nagy bulit csináltak! Őket Poór Péter követi, majd Nótár Mary érkezik egy pop-os dalával! Heller Tamásról készült felvételünket is megtekinthetitek, utána érkezik slágergyárosunk, Sláger Tibó, aki egy icipici csillagról énekel. Műsorunkat Lugosi Kati mixével zárjuk.

 

Varga Viktor


Hétfő délután 12.40-től ismét budapesti felvételek következnek, elsőként a latinos zene hazai nagyágyúját, Csordás Tibit köszönhetjük a színpadon, majd Varga Viktor énekel arról, egyszer mindenkit megtalál a boldogság. Olaszos dallamokkal folytatjuk a műsort, Bruno Maestro-tol hallhatjátok az egyik leghíresebb talján sláger feldolgozását. Fásy Ádámhoz a szívhez szóló muzsikák is közel állnak, ezt bizonyítja a következő percekben, utána a gyönyörű Nótár Mary érkezik. Lukács Rudi csinál karneváli hangulatot, zárásként pedig a BakElit zenekar mondja meg, ki is a nagylegény!

 

Fásy Ádám


Pörgős nótákban kedden sem lesz hiány, erről tiszacsegei videóinkkal gondoskodunk! A hangulatot Kis Grófo alapozza meg a mulatozáshoz, majd Zoltán Erika, a magyar disco zene koronázatlan királynője érkezik egyik mixével. Kothencz Lali a Zeneexpressz csapatának tagja a műsor indulása óta, ő következik, utána Fásy Ádámé a pódium két dal erejéig! Zárásképpen Varga Viktor mutatja meg lírai oldalát egyik saját szerzeményében!


Bulizzatok velünk a Zeneexpresszen, várunk Benneteket vasárnap 21.00-tól, illetve minden hétköznap 12.40-től!
 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva