topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
zoltanerika megje01
Szerelemre születtem, sokan mondták már nekem... — énekli harminchárom éve, és mennyire igaz rá. Annyira, hogy futó viszonyai, egyéjszakás kalandjai soha nem voltak, mindig tartós kapcsolatra vágyott. Meg is adatott neki, no nem sokszor, háromszor.

Romantikus alkat, és természetesen nem a mostani férje volt az első nagy szerelem az életében. ,Az elsőt középiskolásként ismertem meg, négy évig tartott. MIKINEK hívják, 195 centi magas, göndör hajú, kedves és szép karatés volt. Minden barátnőm irigyelt érte, imádott engem, a családja is szeretett. Tizenhét évesen abba akartam hagyni a sulit, össze szerettünk volna házasodni, gyereket akartam szülni... Anyám azt mondta: "Kislányom, amíg az én kenyeremet eszed, addig szó nem lehet róla. Majd ha befejezted a gimnáziumot... Addigra éppen vége lett a kapcsolatunknak is, és jött Joós Pisti. Együtt dolgozunk, sokat köszönhetek neki, kilenc évig tartott a házasságunk. Robiért váltak külön az útjaink, de megbocsátott, és éppolyan szeretetben és békékben mondtunk búcsút egymásnak, ahogyan éltünk. A mai napig jóban vagyunk, együtt dolgozunk."

Erika és Robi az közös munka kapcsán egymásba szeretett

Az utolsó nagy szerelem, a nála hat évvel fiatalabb második férjével 29 éve tart. Kérdezgetik tőlük: ,Ti soha nem szoktatok veszekedni, vitatkozni?" Erre mosolyogva válaszol. , Dehogyisnem, szinte mindennap és mindenen. Egy szabály él nálunk, haraggal a szívünkben soha nem fekszünk le aludni." Vajon mi a titka, hogy közel három évtizede boldog a házasságuk, ráadásul úgy, hogy együtt is dolgoznak, így azóta a nap 24 óráját a másikkal töltik. , Az a titkunk, hogy nincs. Ennek különös története van. Robit 15 éves kora óta ismerem, én akkor huszonegy voltam. Remek táncos volt, figyelemmel kísértem a pályáját, a tehetségét, aztán huszonkét éves korában egy közös munka kapcsán egymásba szerettünk. Miután ismertem a múltját, a környezetéből nem találnék olyan nőt, aki annak idején, hogy úgy mondjam, ne lett volna meg neki.

 

A szerelmünk hajnalán arra kértem, meséljen el mindent, így nem jöhet velem szembe olyan, akiről ne tudnám, hogy esetleg köze volt hozzá. Ez azzal is járt, hogy az elején betegesen féltékeny voltam, nem bíztam benne. Miután megbizonyosodtam róla, hogy nagyot változott, soha nem csalna meg, megnyugodtam.

29 éve tartó szerelem az övék


A házasságunk alatt se ő, se én nem léptünk félre, tűzbe merném tenni a kezem érte. Sokan gondolják rólam, hogy egy könnyűvérű nő vagyok, mert a színpadon sok mindent megengedek magamnak, kacéran öltözöm, viselkedem, mutogatom, tekergetem magam, imádom, ha minden szempár rám tapad, de a privát életben például észre sem veszem, ha tetszem egy férfinak. Nálunk a hűtlenség, a megcsalás, a flört megengedhetetlen."

Életük fénypontja a gyerekük születése volt, hét évvel azután, hogy összeházasodtak. ERIKA akkor már 36 éves volt.
Szerencsénk volt Zoével. Robi alapvetően türelmetlen a gyerekekkel, nem bírja a sírást, de kapott egy olyan csodálatos kislányt, aki áldott jó volt, akinek a nevetésén kívül nem lehetett a hangját hallani. Soha nem hisztizett, csak kamaszkorában volt egy év, ami kicsit nehezebb lett, de lecsengett, elmúlt, nem beszélünk róla. Zozi azóta ezerszer elmondta, nem emlékszik rá, mi történt, hogy viselkedett, de utólag mindenért elnézést kért tőlünk." .

"Zozi mindig is áldott jó gyerek volt"

Amikor az énekesnő és párja szerelembe estek, a barátaik egy lyukas garast nem adtak volna azért, hogy sokáig együtt maradnak. „Csak egy lépcsőfoknak használ téged Robi, hogy boldoguljon, hogy feljebb jusson, mondogatták, de nem lett igazuk. Egymásba kapaszkodva jutottunk egyre feljebb és feljebb”

 

Forrás: Best Magazin

Fotók: Zoltán Erika Facebook

 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva