topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Negyven éve nem tudja elképzelni a lovak nélkül az életét Pintér Tibor (45), így azt gondolhatnánk, hogy az évtizedek alatt megismert szerelmei osztoztak a szenvedélyében. Ám kiderült, messze nincs így, első felesége, Janza Kata (46) például szabályosan retteg a hatalmas négylábúaktól, mostani szerelme, Ilyés Jenifer (25) pedig csak hosszas, hónapokig tartó unszolás után volt hajlandó először lóra ülni.

 

 

Ám a készülőben lévő Demjén-musical mindkettejüktől megköveteli azt az áldozatot, hogy ha nem is profin, de valamennyire megtanuljanak lovagolni.

– Lovon kértem meg anno Janza Kata kezét, de mégsem sikerült megszerettetnem vele a lovaglást. Lehet ezért is váltunk el? – viccelődött a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki a szereplés mellett lovaskoordinátorként segíti A szabadság vándorai című darab munkálatait. Így most nincs mese, több mint két évtizeddel a romantikus nagy pillanat után, Janzának újra lóra kellett ülnie.

– Egyelőre abban maradtunk, hogy mögötte ülök fel, mert tényleg rettegek. Megpróbáltam akkor megszeretni a lovakat, de maradok annál, hogy messziről csodálom, mire képes együtt ló és lovas – mondta Janza Kata még a próbálkozás előtt, ám végül sokkal bátrabb volt, mint arra sokan számítottak, meg fel is állt a hátason, igaz, végig úgy kapaszkodott volt férjébe, mintha az élete múlna rajta, miközben mostani kedvese, Pesák Ádám (24) és korábbi párja, Szerényi László (39) a közelben állt készenlétben.

 

Pintér Tibor szerelme, Ilyés Jenifer ugyan tíz éve dolgozik a Nemzeti Lovas Színházban, de eddig „megúszta”, hogy lóra üljön. Ám amióta Pintér Tibor a párja, egyértelművé vált, előbb-utóbb neki is meg kell barátkoznia a lovaglással.

 

 

– Már vettem órákat, és egyre jobban megy, de futószár nélkül most először ültem lovon – büszkélkedett a Blikknek tartott bemutató után a színésznő, aki még arra is képes volt egyedül, hogy lefektesse a lovat.

 

– Szerencsére Tibi nagyon türelmes velem, de szeret olyan helyzetekbe hozni, amire nem számítok, hogy kibillentsen a komfortzónámból, de legalább ezekkel is csak tanulok. Mivel a vágyam az, hogy lovas szerepeket is el tudjak játszani, szívesen tanulok – vallotta be Jenifer.

 

Demjén miatt változtatnak

A szabadság vándorai című musical ősbemutatóját eredetileg a bajai szabadtéri színpadon tervezték szeptember közepén, ám egy hónappal korábban Szigetváron is láthatják majd a nézők. Így Pintér minden esélyt megad arra, hogy a Szigetvár mellett élő, betegeskedő Demjén Ferenc élőben láthassa a darabot.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: Pintér Tibor Facebook

Fotó: Pintér Tibor Instagram

 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva