topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Singh VikiFontos dologra hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Singh Viki a mai szépségideállal kapcsolatban.

Két, photoshoppal szerkesztett képet posztolt Instagram-oldalán Singh Viki, arra kérve rajongóit, hogy ne hagyják megvezetni magukat. Mint írta: szeretné, ha követőinek nem fájna a szíve a tökéletesnek kinéző influencerek miatt, akik szebbnél-szebb képeket osztanak meg magukról, hiszen valójában nem úgy néznek ki, mint a megszerkesztett fotókon.

"Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett az UFO jelenség mellett, ami instán zajlik!! Az új szépségideál egyszerűen rémisztő!!! Sok-sok százezren, sőt millióan követtek olyan embereket, illetve inkább insta kreált »lényeket«, akik nem is léteznek!! Ezek az emberek szörnyű, elferdült, torz tükröt tartanak elénk, szétphotoshoppolt, cérnavékony karjukkal-lábaikkal, UFOvá rajzolt arcukkal... ezzel súlyos komplexusokat gerjesztve MINDENKIBEN (még bennem is)!!! Könyörgöm, NE dőljetek be!!!" - írta Singh Viki, aki beismerte: ő is szerkeszti a képeit, hogy esztétikusak lehessenek, és ő is igyekszik a maximumot kihozni magából. Apró hibáit például korrigálta, de szerinte az Instagram-on túlzásba viszik a képek szerkesztését az influencerek.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

 

"Higgyétek el, jópár igazán szuper követendő példát találtok, ha picit szétnéztek!! És félreértés ne essék az »influencer« / »instamodel« / »traveller« / »fitmom« kategoriában is vannak IGAZI emberek, akiket érdemes követni!! Én is követek párat (neveket nem fogok írni)! Ők pont úgy, mint én, törekszenek a szépségre/ esztétikusságra, de nem esnek túlzásokba és nem állítanak valótlan dolgokat, ne adja Isten még valami produktumot is fel tudnak mutatni (énekesek, zenészek, színészek, »igazi« hivatásos modellek, sportolók/testépítők)!! Na ők követendő példa lehetnek bárki számára!!! Vegyétek észre, hogy van élet a photoshopon túl!!! Vegyétek észre, hogy az IGAZI az SZÉP!!!" - írta az énekesnő.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: Singh Viki Instagram

 

Viki előadását és dalait már számos alkalommal láthatta és hallhatta a Zeneexpressz közönsége is!

 

 

 

 

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva