topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 A hétvégén rendezték meg Kartalon a Virágospusztai Vadásztársaság által szervezett jótékonysági bált, ahol nemes célra gyűjtöttek a házigazdák.

 Süllős Gyula a jótékonysági rendezvény fővédnökével dr. Merkely Bélával, a Semmelweis Egyetem rektorával

A jótékonysági rendezvény fővédnöke dr. Merkely Béla, kezet fog Süllős Gyulával

A jeles esemény – amely immár hetedik alkalommal nyújtott lehetőséget a jótékonykodásra – fővédnöke dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora volt.
,,A Semmelweis Egyetem Pető András Karának – ismertebb nevén Pető Intézet – óvodájában a mozgáskorlátozott és az ép mozgású gyermekek együtt nevelése folyik. Az idei kampányunk célja az óvoda játszóterének teljes körű megújítása, akadálymentessé és befogadóvá tétele új játszótéri játékokkal, balesetmentes rekortán burkolattal abból a célból, hogy a sérült és ép gyermekek együtt, közösen élhessék meg a játék örömét” – fogalmazott dr. Merkely Béla.

Fásy Ádám, aki másodszor vett részt az eseményen, nem csupán támogatóként, de a kellemes hangulat megteremtőjeként is hozzájárult a sikerhez zenekarával, a Walk-Men feat. Edgárral és Nótár Maryvel együttműködve. A tombola nyereményeit magánszemélyek és vállalkozók bocsátották rendelkezésre. A legnagyobb felajánlás idén is Süllős Gyula és családja részéről érkezett.

„Hosszú évtizedek óta a nemes célok elkötelezett támogatói vagyunk, ahogy ez a jótékonysági esemény is jól szemlélteti. Abban bízom, hogy sikerül példát mutatni, és hamarosan mások is hasonlóan elkötelezett módon nyújtanak majd támogatást” – mondta Süllős Gyula.

A szervezők, Kovács Róbert és Száraz Zoltán, valamint a bálozók jóvoltából a tavaly befolyó, közel 4 millió forintos adományösszeget idén sikerült jócskán túlszárnyalni, hiszen 5 és fél millió forint gyűlt össze.

Amennyiben Ön is szeretne segíteni, akkor adója 1 százalékának felajánlásával támogathatja a Semmelweis Egyetem Alapítványt.

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva