topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 szandi csabi

 Meglepetésútra vitte Szandit a férje.

A máig töretlen népszerűségnek örvendő, kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő és zenész férje, Bogdán Csaba a legnagyobb szeretetben és boldogságban nevelték fel három gyermeküket. Mivel Blanka, Domonkos és Csaba is felnőttek időközben, így a házaspár bűntudat nélkül utazhat kettesben.

A kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, hiszen 30 éve együtt vannak jóban és rosszban, amit a máig nem múló szerelemnek és szeretetnek, meg persze, a rengeteg közös élményeknek köszönhetnek.

A házaspár évente többször kerekedik fel, hogy felfedezze fel Európát, de Amerika sem tűnik számukra olyan távoli úti célnak, amióta a lányuk, Blanka odaköltözött. Ezúttal viszont Szandi és Csabi kettesben utaztak, az énekesnő pedig úgy pakolta be a bőröndjét, hogy fogalma sem volt, hova tartanak.

„Meglepetés ez az út, a repülőtéren tudtam meg, hogy egy dél-franciaországi körút vár ránk. Annyira hálás és boldog vagyok! Köszönöm!" – újságolta a közösségi oldalán az énekesnő, aki minden bizonnyal a kalandjuk részleteibe is beavatja majd a követőket.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva