topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Bodrogi Gyula Blikk

 Bodrogi Gyula már jobban érzi magát, a válla is egyre kevésbé fáj, noha még nem gyógyult meg teljesen.


A Blikk elsőként számolt be arról egy hete, hogy – Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia után – egy újabb művész sérült meg a Nemzeti Színházban. A 89 éves Bodrogi Gyula ugyanis felkötött kézzel jelent meg a Színházak éjszakáján, ahol előre felköszöntötték a közelgő, 90. születésnapja alkalmából.
– Sajnos, elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és kiderült, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem – fogalmazott a Blikknek akkor, hozzátéve: még nem tudja, meddig kell így hordania a kezét. Ám most elárulta, hogy a bal karjáról ma már lekerül a kötés, illetve megkezdődik a gyógyulási folyamat.

"A mostani kötést leveszik róla, helyette egy könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel. A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni" – mondta a jelenlegi állapotáról. A hamarosan kerek szülinapot ünneplő színész a Borsnak elárulta, meddig tervez színpadon állni.

"A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga" – jelentette ki.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva