topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 TNT Inti Blikk

 A TNT zenészének és szerelmének kapcsolata hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezhet.


Legutóbb a Blikk arról írt, a TNT Intije, Zuber Krisztián egy gyönyörű, Dalma nevű lány mellett találta meg a boldogságot. A szerelmesek között hatalmas az összhang, olyannyira, hogy a zenész bevallotta, ritkán történik meg, hogy szerelembe esik, őt mégis eltalálta most Ámor nyila.

„Én nagyon szerelmes típus vagyok, de nehezen esek szerelembe. De ha szerelembe esek, akkor nagyon. És most úgy tűnik, hogy ez hála Istennek, megtörtént. Már egy ideje a szemem előtt lebegett ez a dolog, csak nem vettem észre, és egyszer csak jött egy kattanás, és akkor azt mondtam, hogy hú, ez a lány itt van a szemem előtt, hát akkor gyerünk, csináljuk, mert ez így tök jó. És szinte így csettintésre kialakult egy olyan kapcsolat köztünk, ami eléggé azt jelzi, hogy ez olyan dolog, amire tényleg vágyik az ember” – fogalmazott akkor Inti, aki a hírek szerint hamarosan újabb szintre is emelheti kapcsolatát kedvesével.

Inti a hot! magazinnak most el is mesélte, hogy a hölgynek szinte már több ruhája van nála otthon, mint neki.

„Szóba került az összeköltözés, már beszéltünk arról is, hogyan fogjuk kivitelezni, ha arra kerül a sor. Nyárra tervezzük, de majd meglátjuk, hogyan alakul. Nagyon szeretek játszani Dalmi kisfiával, irtó okos. Ha szóláncozunk vagy barkochbázunk, van, hogy megver! De nem fogjuk felelőtlenül a mély vízbe dobni, és mi sem ugrunk fejvesztve az ismeretlenbe. Nem a dátum a legfontosabb, hanem az, hogy Dalmival megtaláltuk egymást. Ő olyan, mint én, nagyon hasonlít a gondolkodásunk, sokszor egymástól függetlenül ugyanazt gondoljuk” – fogalmazott Inti.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva