topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Caramel Fuszek gabor

 Caramelék végre beköltöztek az új álomotthonba, megmutatták, milyen a panoráma / Fotó: Fuszek Gábor


Már régóta várt arra az énekes és családja, hogy az új otthonukban folytathassák az életüket. Most először töltötték ott az éjszakát, megmutatták milyen gyönyörű panoráma fogadta őket este.
Caramel és felesége, Szilvi nagy álma volt egy családi ház, de az évek során már szinte teljesen lemondtak erről, egészen tavaly nyárig, amikor belebotlottak a főváros agglomerációjában az álomotthonukba. Bár már az első pillanattól kezdve érezték, hogy az a tökéletes otthon számukra, ennek ellenére sokáig kellett várniuk, míg végre tényleg ott folytathassák tovább az életüket.

Már nyáron elkezdték a felújítást, és azt remélték, hogy még 2023-ban sikerül átköltözniük, de sajnos halasztaniuk kellett a folyamatot.

Molnár-Szilágyi Szilvi a múlt héten egy sokat sejtető Instagram-történetet osztott meg oldalán, amiből kiderült, hogy hosszas várakozás után elkezdhettek bepakolni az új ingatlanban. A friss videója szerint pedig meg már meg is volt az első este az álomotthonukban.

"Micsoda nap a mai! Nagyon rég éreztem ennyire tiszta és jó energiákat! Ez az első itt töltött naplementénk, ez az első itt töltött éjszakánk"

- jegyezte meg a pénteken feltöltött bejegyzésben Caramel felesége, amiben megmutatta, hogy milyen csodálatos kilátás tárul eléjük a házból.


Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva