topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Balogh Edina Fot Pozsonyi Zita

 Tiszta vizet öntött a pohárba.


A Farm VIP után kelt szárnyra a szóbeszéd, miszerint elkezdődött valami Balogh Edina és Szabó Simon között. Sokan feltételezték, hogy valami elindult, hogy valós érzelmek látszottak a képernyőn, ám ezt eddig senki nem erősítette meg.

A pár a műsor forgatása alatt került közelebb egymáshoz. ám ekkor még csak barátok voltak. Ahogy teltek a napok, a hetek, Edina és Simon között egyre mélyült a barátság.

"Akkor még nem mesélhettem arról, hogy mi van köztünk, mert nem tudtam volna mit mondani. Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó" – mondta Edina a Hot! magazinnak, hozzátéve, hogy bizonyos szempontból hasonló az élethelyzetük.
"Neki is egy kislánya és egy kisfia van, két-két évvel idősebbek, mint az enyémek, úgyhogy volt téma bőven. Neki és nekem is nagyon hiányoztak a gyerekeink, és ezek mindenképpen közelebb hoztak bennünket egymáshoz" – tette hozzá Edina, aki meglepve tapasztalta, hogy a kiesésekor rossz érzés kerítette hatalmába: egy barát távolabb került tőle.

„Továbbra is tartottuk a kapcsolatot, és én elindultam azon az úton, ami ki volt rajzolódva bennem a Farm VIP előtt is, vagyis a válásom útján. A mi kapcsolatunk Krisztiánnal (Edina volt férje, Som Krisztián – a szerk.) már nagyon régen zátonyra futott.”

"Jó érzés volt, hogy van egy olyan barátom, társam, akivel ezt is megbeszélhetem"- mondta.

A műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak.

"Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem" – gondolkodott el Edina, aki sokáig nem jött rá, hogy az érzelmei többet mutatnak a barátságnál.

Bővebben a Blikk Rúzs oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva