topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Csepregi Éva a 70. születésnapja alkalmából gondolt vissza az életére, majd beismerte, hogy élete egyik legnagyobb mélypontjaként tekint vissza az ős-Neoton Família feloszlására. Az énekesnő elárulta, valójában mi állt a háttérben.

A születésnapos énekesnő őszintén mesélt arról, hogy nehezen viseli a változásokat és az ezzel járó újratervezést, és fél a döntésektől, ám az élet sok fordulópontot állított elé. Az egyik ilyen sarkalatos eseményként – vallomása szerinte élete legnagyobb mélypontját – az ős-Neoton Família feloszlását említette.

„Az egyik ilyen az ős-Neoton Família feloszlása, amire életem egyik legnagyobb mélypontjaként tekintek” – fogalmazta meg Csepregi a Bestnek, majd kiemelte, hogy sokáig tartott, amíg sikerült magába lerendeznie a történteket annak ellenére, hogy sem akkor, sem pedig jelenleg nem érzi magát felelősnek az együttes feloszlásáért, hiszen szerinte ez egy folyamat volt, nem pedig egy hirtelen felindulásból született döntés. Végül kifejtette, valójában mi is állt a háttérben.

„Én csupán sodródtam az árral, még ha a lelkem mélyén mindig is azt szerettem volna, hogy együtt maradjunk” – mesélte, majd hozzátette: sok minden közrejátszott abban, hogy így ért véget a zenekar pályafutása, de szerinte két dolog egészen biztosan meghatározta a történteket.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva